Μαθητές της Λάρισας διαδηλώνουν με κονκάρδες “Ήταν έγκλημα” για την τραγωδία στα Τέμπη

Λαρισαίοι μαθητές διαδηλώνουν με κονκάρδες “ήταν έγκλημα” για την τραγωδία στα Τέμπη. Στέλνουν μήνυμα κατά της αμέλειας της κοινωνίας.

Μαθητές της Λάρισας διαδηλώνουν με κονκάρδες “Ήταν έγκλημα” για την τραγωδία στα Τέμπη>

Περιεχόμενα

  1. Λάρισα: Μαθητές διαδηλώνουν με κονκάρδες "Ήταν έγκλημα" για την τραγωδία στα Τέμπη
  2. Οι μαθητές αντιστέκονται στην αμέλεια της κοινωνίας

Μαθητές στη Λάρισα αναλαμβάνουν δράση ενάντια στην τραγωδία των Τεμπών με ένα ισχυρό μήνυμα. Παρελαύνουν με κονκάρδες που γράφουν “ήταν έγκλημα” για να τραβήξουν την προσοχή στο θέμα.

Αναλογιζόμενοι την αμέλεια της κοινωνίας, θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι η αντίληψη να κατηγορείται αποκλειστικά ο σταθμάρχης δεν είναι ακριβής.

Λάρισα: Μαθητές διαδηλώνουν με κονκάρδες “Ήταν έγκλημα” για την τραγωδία στα Τέμπη

Σήμερα στη Λάρισα, οι μαθητές θα διαδηλώσουν φορώντας κονκάρδες που γράφουν “ήταν έγκλημα” για να στείλουν το μήνυμά τους για την τραγωδία των Τεμπών.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένδειξη πένθους και δεν έχει σκοπό να βανδαλίσει την παρέλαση, σύμφωνα με τον 17χρονο Βασίλη Κολτσή, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής. Αν και προαιρετικά, οι μαθητές θα φορέσουν τα σήματα για να επιστήσουν την προσοχή στο σημαντικό θέμα της τραγωδίας των Τεμπών.

Οι μαθητές αντιστέκονται στην αμέλεια της κοινωνίας

Αναλογιζόμενος το κλίμα στα σχολεία της Λάρισας, ο κ. Κολτσής εξήγησε ότι τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι για την τραγωδία δεν φταίει μόνο ο σταθμάρχης.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει μηδενίσει τον ανθρώπινο παράγοντα και τα παιδιά που χρησιμοποιούν το τρένο είναι μάρτυρες των προβλημάτων. Οι μαθητές θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι η αντίληψη ότι φταίει αποκλειστικά ο σταθμάρχης δεν είναι ακριβής και ότι η κοινωνία πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για την αμέλειά της.

To top