Μεγάλος βόας προκαλεί πανικό στο Καρλόβασι της Σάμου | Urban Reptile Encounter

Επικρατεί πανικός καθώς ένας μεγάλος βόας κυκλοφορεί ελεύθερος στο Καρλόβασι της Σάμου. Ασυνήθιστος σε αστικές περιοχές, ο ιδιοκτήτης του είναι περιζήτητος.

Μεγάλος βόας προκαλεί πανικό στο Καρλόβασι της Σάμου | Urban Reptile Encounter>

Οι περαστικοί στο Καρλόβασι της Σάμου πανικοβλήθηκαν όταν ένας μεγάλος βόας εμφανίστηκε κοντά σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Η παρουσία ενός τέτοιου ερπετού σε αστική περιοχή είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη, προκαλώντας συναγερμό στους μάρτυρες.

Ένας γενναίος αυτόπτης μάρτυρας απαθανάτισε μια φωτογραφία του φιδιού και τη μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτρέποντας τον ιδιοκτήτη να το διεκδικήσει. Ενώ η Σάμος φιλοξενεί 11 είδη φιδιών, ο βόας είναι μη δηλητηριώδης και προέρχεται από διάφορα μέρη του κόσμου. Υπάρχει η υποψία ότι ο βόας που δραπέτευσε ανήκε σε κάποιον ιδιοκτήτη που αναζητείται.

Boa Constrictor προκαλεί πανικό στο Καρλόβασι Σάμου

Πανικός προκλήθηκε στο Καρλόβασι της Σάμου, καθώς οι περαστικοί τρόμαξαν από την παρουσία ενός μεγάλου βόα που περιπλανιόταν αδέσποτος κοντά σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Η εμφάνιση ενός τέτοιου ερπετού σε αστική περιοχή είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη, προκαλώντας συναγερμό στους θεατές. Ένας αυτόπτης μάρτυρας κατάφερε να απαθανατίσει μια φωτογραφία του φιδιού και να τη μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην ιστοσελίδα samos24.gr, καλώντας τον ιδιοκτήτη να διεκδικήσει το κατοικίδιό του.

Μεγάλος βόας προκαλεί πανικό στο Καρλόβασι της Σάμου | Urban Reptile Encounter

Ενώ η Σάμος φιλοξενεί 11 είδη φιδιών, ο βόας δεν είναι δηλητηριώδης και προέρχεται από την Αμερική, την Αφρική, την Ευρώπη, την Ασία και ορισμένα νησιά του Ειρηνικού. Εικάζεται ότι το φίδι που δραπέτευσε ανήκε σε ιδιοκτήτη που αναζητείται.

To top