Μια τρελή βολή πριν από τις εκλογές: Οι αριστουργηματικές ικανότητες του Μητσοτάκη στα βελάκια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδεικνύει αξιοσημείωτες ικανότητες στα βελάκια κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εμφάνισης, αποκαλύπτοντας τη μαεστρία του ενόψει των εκλογών. Δείτε το βίντεο. Πηγή: Δρ.

Μια τρελή βολή πριν από τις εκλογές: Οι αριστουργηματικές ικανότητες του Μητσοτάκη στα βελάκια>

Γίνετε μάρτυρες μιας εξαιρετικής στιγμής, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και εξέχων υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, επιδεικνύει τις αξιοσημείωτες ικανότητές του στα βελάκια κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ. Αφού συζητά τα σχέδια για ένα Υπουργείο Οικογένειας, ο Μητσοτάκης ασχολείται παιχνιδιάρικα με το κοινό, αφήνοντας τους πάντες με δέος.

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκπληκτικής αυτής εκδήλωσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιδεικνύει τις ικανότητές του στη ρίψη βελάκια. Πηγή: Δρ.

Crazy Shot: Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει ικανότητες στα βελάκια, επιβεβαιώνοντας τη μαεστρία του στην προεκλογική περίοδο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Μετά τη συνέντευξη, ο κ. Μητσοτάκης εντόπισε στόχο και βελάκια, ενώ χαιρέτησε τους συντελεστές της επόμενης εκπομπής, «Δεκατιανοί». Με τις ικανότητές του στα βελάκια να επιδεικνύονται, οι παρευρισκόμενοι έμειναν έκπληκτοι.

Φεύγοντας από το στούντιο, ο Μητσοτάκης, ο οποίος είναι και πάλι υποψήφιος για πρωθυπουργός στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου, σημείωσε αστειευόμενος: «Κάτι κάναμε, κάτι κάναμε. Γεια σας λοιπόν. Αλλά πρέπει να το κατεβάσετε στο επίπεδο των ματιών».

Δείτε το βίντεο: Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει βελάκια.

Πηγή.

To top