Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Ένα ταξίδι μεταμόρφωσης και πάθους για την υποκριτική

Δείτε το εμπνευσμένο ταξίδι του Μιχάλη Λεβεντογιάννη από το μάρκετινγκ στην υποκριτική. Μάθετε για το πάθος του για την υποκριτική, τις δημιουργικές του διεξόδους και το ρόλο του στην ταινία «Οι παγιδευμένοι».

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Ένα ταξίδι μεταμόρφωσης και πάθους για την υποκριτική>

Περιεχόμενα

  1. Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Μου αρέσει να εκπλήσσομαι από την ίδια τη ζωή»
  2. Από το μάρκετινγκ στην υποκριτική
  3. Ένα ταξίδι μεταμόρφωσης
  4. Οι παγιδευμένες και κλέβοντας εντυπώσεις
  5. Δημήτρης Μαρκέτος: Ένας χαρακτήρας που θαυμάζουμε

Μάθετε περισσότερα για τον ταλαντούχο ηθοποιό, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, και τη διαδρομή του από το μάρκετινγκ στην υποκριτική.

Σε μια σπάνια συνέντευξη, μιλάει για το πάθος του για την υποκριτική, το ρόλο του στην ταινία «Οι παγιδευμένοι» και την αγάπη του για την εξερεύνηση διαφορετικών δημιουργικών διεξόδων, όπως η ζωγραφική και η φωτογραφία. Ο Μιχάλης μοιράζεται τον θαυμασμό του για τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά, τον Δημήτρη Μαρκέτο, και τα προσωπικά του πιστεύω για το κράτος δικαίου και την απονομή της δικαιοσύνης. Δείτε περισσότερα για αυτό το εμπνευσμένο άτομο στο άρθρο μας.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Μου αρέσει να εκπλήσσομαι από την ίδια τη ζωή»

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να ζει τη ζωή στο έπακρο. Δεν ανησυχεί για τα βήματα που κάνει, αλλά εστιάζει στο αν ο τελικός προορισμός θα γεμίσει την ψυχή του.

Λέει ότι όλα είναι ένας δρόμος και θα τον περπατήσει χωρίς προσδοκίες. Ο Μιχάλης έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στη Μαρία Αραμπατζίδου και το glow.gr, όπου μίλησε για το ταξίδι της ζωής του και την αγάπη του για την υποκριτική.

Από το μάρκετινγκ στην υποκριτική

Ο Μιχάλης σπούδασε μάρκετινγκ στο κολέγιο, αλλά η υποκριτική ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του. Μόνο όταν διάβασε το βιβλίο «Closer» αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος του.

Ο Μιχάλης ερωτεύτηκε την ιστορία και άρχισε να σκέφτεται τι ρόλο θα ήθελε να παίξει. Μετά από λίγο καιρό, ξεκίνησε τις θεατρικές του σπουδές. Αν και οι γονείς του αρχικά περίμεναν να ασχοληθεί με τη διαφήμιση, είδαν ότι δεν είχε πάθος γι’ αυτό και στήριξαν πλήρως την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

Ο Μιχάλης είναι ευγνώμων για την υποστήριξη των γονιών του και τώρα είναι ένας επιτυχημένος ηθοποιός στον κλάδο.

Ένα ταξίδι μεταμόρφωσης

Η υποκριτική, για τον Μιχάλη, είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας και μεταμόρφωσης. Του αρέσει να εξερευνά διαφορετικούς χαρακτήρες και να φτάνει τον εαυτό του στα όριά του.

Πιστεύει ότι η υποκριτική είναι σαν να περιπλανιέσαι σε ένα ταξίδι και να μεταμορφώνεσαι κάθε φορά. Ο Μιχάλης απολαμβάνει επίσης να κάνει άλλα δημιουργικά πράγματα, όπως ζωγραφική σε αντικείμενα και φωτογραφία.

Οι παγιδευμένες και κλέβοντας εντυπώσεις

Φέτος, ο Μιχάλης πρωταγωνιστεί στη σειρά «Οι παγιδευμένοι». Έχει λάβει μεγάλη προσοχή, κυρίως από τις γυναίκες, και η ερμηνεία του έχει αφήσει μόνιμη εντύπωση.

Δημήτρης Μαρκέτος: Ένας χαρακτήρας που θαυμάζουμε

Στη σειρά, ο Μιχάλης υποδύεται τον Δημήτρη Μαρκέτο, έναν άνθρωπο με ισχυρή αίσθηση ακεραιότητας και αφοσίωσης στον νόμο. Ο Μιχάλης λέει ότι θαυμάζει τον χαρακτήρα και μοιράζεται κάποιες από τις ίδιες ιδιότητες.

Πιστεύει ότι η αφοσίωση σε ό,τι πιστεύει κανείς είναι αξιοζήλευτη. Ο Μιχάλης προσωπικά πιστεύει στο κράτος δικαίου και στην απονομή της δικαιοσύνης, παρόλο που έχει απογοητευτεί από ορισμένες αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Ελπίζει ότι όλοι οι αξιωματούχοι θα έχουν το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια ακεραιότητα με τον ήρωά του, τον Δημήτρη Μαρκέτο.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός με πάθος για τη ζωή. Το ταξίδι του από το μάρκετινγκ στην υποκριτική είναι μια ιστορία που δείχνει ότι πρέπει να ακολουθεί κανείς τα όνειρα και τα πάθη του.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Ένα ταξίδι μεταμόρφωσης και πάθους για την υποκριτική

Του αρέσει να εξερευνά διαφορετικούς χαρακτήρες και να φτάνει τον εαυτό του στα όριά του. Η ερμηνεία του Μιχάλη στην ταινία «Οι παγιδευμένοι» έχει κλέψει τις εντυπώσεις και η ερμηνεία του Δημήτρη Μαρκέτου είναι ένας χαρακτήρας που θαυμάζουμε.

To top