Μητσοτάκης: Με οργή και γιουχαρίσματα τον υποδέχτηκαν στην Καβάλα

Οι πολίτες της Καβάλας εκφράζουν τα παράπονά τους στον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας, προκαλώντας οργή και απογοήτευση.

Μητσοτάκης: Με οργή και γιουχαρίσματα τον υποδέχτηκαν στην Καβάλα>

Πολίτες στην Καβάλα φωνάζουν «Ντροπή» στον πρωθυπουργό Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας, καθώς απολυμένοι εργαζόμενοι εκφράζουν τα παράπονά τους.

Έξαλλοι πολίτες στην Καβάλα φωνάζουν «Ντροπή» στον Μητσοτάκη

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας στην Καβάλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε αντιμέτωπος με απολυμένους εργαζόμενους των Λιπασμάτων, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους στον πρωθυπουργό, καταγγέλλοντας ότι «βάζει πλάτη» στους επιχειρηματίες. Ο κ. Μητσοτάκης, με αδιάφορο ύφος και χωρίς καμία ενσυναίσθηση, απάντησε ότι την υπόθεση έχει αναλάβει η δικαιοσύνη και ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε προεκλογική περίοδο.

Είπε μάλιστα: «Είναι ένα περίπλοκο θέμα, αφορά τη νομοθεσία μιας άλλης κυβέρνησης και ότι θα το δει μετά τις εκλογές», γεγονός που προκάλεσε την οργή των διαδηλωτών.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός γύρισε την πλάτη του και αποχώρησε με τους εργαζόμενους να φωνάζουν ότι είναι «ντροπή» και ότι ήρθε στην πόλη των μαζικών απολύσεων με 300 οικογένειες να βρίσκονται ξαφνικά αβοήθητες στην απόλυση.

Το περιστατικό αυτό έριξε φως στο σημερινό πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα και στους αγώνες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στη χώρα. Μένει να δούμε αν ο Μητσοτάκης θα αναλάβει δράση για το θέμα μόλις τελειώσουν οι εκλογές.

To top