Μωρό που διασώθηκε: Η αστυνομία των Χανίων παρεμβαίνει καθώς ζευγάρι αφήνει το παιδί κλειδωμένο στο αυτοκίνητο

Η αμέλεια των γονέων αποτράπηκε: Η αστυνομία των Χανίων διασώζει το μωρό που έμεινε κλειδωμένο στο αυτοκίνητο, αποτρέποντας ένα τραγικό περιστατικό θερμοπληξίας. Το ζευγάρι των Ιαπώνων αντιμετωπίζει κατηγορίες για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο.

Μωρό που διασώθηκε: Η αστυνομία των Χανίων παρεμβαίνει καθώς ζευγάρι αφήνει το παιδί κλειδωμένο στο αυτοκίνητο>

Στα Χανιά της Κρήτης, ένα οδυνηρό περιστατικό εκτυλίσσεται καθώς ένα ζευγάρι αφήνει το μωρό του κλειδωμένο στο αυτοκίνητο ενώ πηγαίνει βόλτα, με κίνδυνο να βρει τραγικό θάνατο από θερμοπληξία.

Η γρήγορη επέμβαση της αστυνομίας σώζει το μωρό, αλλά οι Ιάπωνες γονείς αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο.

Χανιά: Μωρό κλειδωμένο στο αυτοκίνητο από θερμοπληξία.

Χανιά: Μωρό κλειδωμένο στο αυτοκίνητο από θερμοπληξία

Άλλη μια πιθανή τραγωδία αποφεύχθηκε οριακά στα Χανιά της Κρήτης, καθώς αστυνομικοί έσωσαν ένα μωρό από τους κινδύνους της θερμοπληξίας.

Ένα ζευγάρι από την Ιαπωνία είχε αφήσει το παιδί του κλειδωμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο κοντά στην παλιά περιοχή του Ξενία στη δυτική τάφρο, ενώ είχαν πάει βόλτα στο ενετικό λιμάνι με το άλλο τους παιδί. Με αφορμή ένα τηλεφώνημα κινδύνου, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και ανέσυραν με επιτυχία το μωρό σπάζοντας το παράθυρο του αυτοκινήτου. Το ζευγάρι των Ιαπώνων αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για έκθεση του παιδιού σε κίνδυνο.

Μωρό που διασώθηκε: Η αστυνομία των Χανίων παρεμβαίνει καθώς ζευγάρι αφήνει το παιδί κλειδωμένο στο αυτοκίνητο
To top