Μυστηριώδης θάνατος 68χρονης γυναίκας στην Καβάλα: Συγκλονιστικά ιατροδικαστικά ευρήματα και έρευνα για την ενδοοικογενειακή βία

Ο μυστηριώδης θάνατος μιας 68χρονης γυναίκας στην Καβάλα αποκαλύπτει συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Διερευνάται ενδοοικογενειακή βία και πιθανή σχέση με κριάρι.

Μυστηριώδης θάνατος 68χρονης γυναίκας στην Καβάλα: Συγκλονιστικά ιατροδικαστικά ευρήματα και έρευνα για την ενδοοικογενειακή βία>

Περιεχόμενα

  1. Καβάλα: Μυστήριο γύρω από το θάνατο 68χρονης γυναίκας
  2. Συντετριμμένος αδελφός μιλάει
  3. Μια ήσυχη ζωή που κόπηκε απότομα
  4. Ισχυρισμοί ενδοοικογενειακής βίας

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο 68χρονου κτηνοτρόφου στην Καβάλα, με συγκλονιστικά ιατροδικαστικά ευρήματα. Ο συντετριμμένος αδελφός της μιλάει, καταγγέλλοντας ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας.

Καθώς οι έρευνες εξελίσσονται, οι κάτοικοι φοβούνται ότι ο δολοφόνος μπορεί να βρίσκεται ακόμα ανάμεσά τους. Θα μπορούσε ένα επιθετικό κριάρι να είναι υπεύθυνο; Η αλήθεια δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Καβάλα: Μυστήριο γύρω από το θάνατο 68χρονης γυναίκας

Ένα συναρπαστικό και μυστηριώδες περιστατικό εκτυλίσσεται στην Καβάλα με το θάνατο ενός 68χρονου κτηνοτρόφου.

Η γυναίκα βρέθηκε άψυχη έξω από το ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι Καβάλας, με αποτέλεσμα να γίνει ιατροδικαστική εξέταση που αποκάλυψε σοκαριστικά ευρήματα.

Συντετριμμένος αδελφός μιλάει

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, ο θλιμμένος αδελφός μοιράζεται συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Το γραφείο τελετών που διενήργησε τη νεκροψία ανέφερε πολλαπλά τραύματα, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Σπασμένοι πνεύμονες, κεφάλια, πλευρά, ρήξη σπλήνας, εσωτερική αιμορραγία – ο κατάλογος συνεχίζεται.

Μια ήσυχη ζωή που κόπηκε απότομα

Οι γείτονες περιγράφουν τη νεκρή γυναίκα ως ήσυχη και απομονωμένη. Έζησε μια απομονωμένη ζωή, επικεντρωμένη κυρίως στη φροντίδα των ζώων της.

Χωρίς παιδιά και με ελάχιστες επαφές με ανθρώπους, ήταν γνωστή ως Malama, αντανακλώντας την επιφυλακτική της φύση.

Ισχυρισμοί ενδοοικογενειακής βίας

Ο αδελφός του θύματος κατηγορεί τον σύζυγό της για ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς. Ο σύζυγος φέρεται να την υπέβαλλε σε συνεχή σωματική κακοποίηση, απειλές και μάλιστα να την προσέγγισε προσωπικά, εκφράζοντας πρόθεση να τη σκοτώσει.

Η ενδοοικογενειακή βία μαστίζει το γάμο τους εδώ και δεκαετίες.

Οι αρχές ερευνούν ενεργά την υπόθεση, με στόχο να αποκαλύψουν την αλήθεια και να οδηγήσουν τον δράστη ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι κάτοικοι του Ποντοχωρίου παραμένουν σε αγωνία, καθώς φοβούνται ότι ο δολοφόνος μπορεί να βρίσκεται ακόμη ανάμεσά τους.

Επιπλέον, ιατροδικαστής δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο η γυναίκα να δέχτηκε επίθεση από επιθετικό κριάρι, το οποίο στο παρελθόν είχε παρουσιάσει σημάδια επιθετικότητας.

To top