Ναταλία Λιονάκη: Από ηθοποιός σε καλόγρια – Η συγκλονιστική ιστορία της μεταμόρφωσής της, η τελευταία της φωτογραφία και το ξέσπασμα της μητέρας της

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία της Ναταλίας Λιονάκη, της ηθοποιού που έγινε καλόγρια, και την έντονη αντίδραση της μητέρας της. Δείτε την πιο πρόσφατη φωτογραφία της με μαλλιά μέχρι το γόνατο στα 46 της χρόνια.

Ναταλία Λιονάκη: Από ηθοποιός σε καλόγρια – Η συγκλονιστική ιστορία της μεταμόρφωσής της, η τελευταία της φωτογραφία και το ξέσπασμα της μητέρας της>

Περιεχόμενα

  1. Το ξέσπασμα της μητέρας της Ναταλίας Λιονάκη: "Γιατί είναι κόρη μου; Εγώ έδωσα..."
  2. Η Έλσα Ρίζου εξαφανίστηκε μετά την απώλεια του αγαπημένου "Κοντού" του ελληνικού κινηματογράφου: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 90 της και τι κάνει
  3. Αγνώριστη η Ναταλία Λιονάκη: Με μαλλιά μέχρι το γόνατο - Η τελευταία της φωτογραφία

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία της Ναταλίας Λιονάκη, της πρώην ηθοποιού που απαρνήθηκε τη φήμη της για να γίνει μοναχή, και την έντονη αντίδραση της μητέρας της.

Μάθετε πώς είναι τώρα στα 46 της με μαλλιά μέχρι το γόνατο και την τελευταία της φωτογραφία.

Το ξέσπασμα της μητέρας της Ναταλίας Λιονάκη: “Γιατί είναι κόρη μου; Εγώ έδωσα…”

“Γιατί να είναι κόρη μου, έδωσα 32 ολόκληρα χρόνια από τη ζωή μου….” Η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη, η Τζένη, είχε αναφερθεί πριν από καιρό σε ένα άγριο ξέσπασμα.

Η μητέρα της δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχτεί την απόφαση της Ναταλίας Λιονάκη να γίνει μοναχή και μάλιστα είχε κάνει τότε πολύ αιχμηρές δηλώσεις εναντίον της κόρης της.

“Αν αυτός είναι ιερέας, εγώ είμαι αρχιεπίσκοπος. Είναι ένα καλό μαγαζί, δεν μπαίνει φόρος, δεν μπαίνει ασφάλεια. Να γίνω καλόγρια; Η διακίνηση ναρκωτικών δεν με ενοχλεί, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δεν με ενοχλεί.

Όλα αυτά που σας είπα, συν το εμπόριο λευκής σαρκός. Αλλά δεν έχω αποδείξεις. Είναι δυνατόν η Ναταλία να μην μπορεί να δει τίποτα; Πριν φύγει, ήταν ένα ηθικό κορίτσι. Τώρα ντρέπομαι”.

“Τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά η Ναταλία με έχει ισοπεδώσει. Της είπα όσο είναι εκεί ότι δεν είσαι κόρη μου. Η Ναταλία είναι σε οίκο ανοχής. Έδωσα 32 χρόνια από τη ζωή μου. Ήμουν μια ηθική πυξίδα και αυτή με ισοπέδωσε.

Γιατί να είναι κόρη μου; Πρέπει να είναι κόρη μου; Αν αλλάξει γνώμη, έχει τα κλειδιά και η πόρτα είναι ανοιχτή. Όσο είναι εκεί, δεν θα είναι κόρη μου, οπότε δεν παλεύω άλλο. Όσο είναι εκεί, απαιτώ να μη μου τηλεφωνήσει ποτέ ξανά. Δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί της γιατί μετά θα είμαι άρρωστη για 10 μέρες. Είχε την αγάπη μου ως δεδομένη.

Μετά από τόσο καιρό μπορεί να μην της δόθηκε η ευκαιρία να δείξει τον πραγματικό της χαρακτήρα. Τι να πω;”, είχε δηλώσει αγανακτισμένη η μητέρα της πρώην ηθοποιού και νυν μοναχής.

Η Έλσα Ρίζου εξαφανίστηκε μετά την απώλεια του αγαπημένου “Κοντού” του ελληνικού κινηματογράφου: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 90 της και τι κάνει

Ήταν η εποχή που η διάσημη ηθοποιός είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει τα φώτα της δημοσιότητας και να στραφεί στον Θεό. Μάθετε πώς είναι η Έλσα Ρίζου σήμερα στα 90 της χρόνια και τι έχει κάνει.

Αγνώριστη η Ναταλία Λιονάκη: Με μαλλιά μέχρι το γόνατο – Η τελευταία της φωτογραφία

Η Ναταλία Λιονάκη, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες σειρές στην οθόνη της τηλεόρασης, έχει γίνει αγνώριστη αφού απαρνήθηκε τα εγκόσμια και έγινε καλόγρια.

Έχει αφήσει τα μαλλιά της να μακρύνουν μέχρι το γόνατο, με την τελευταία της φωτογραφία να σοκάρει!.

Ναταλία Λιονάκη: Από ηθοποιός σε καλόγρια – Η συγκλονιστική ιστορία της μεταμόρφωσής της, η τελευταία της φωτογραφία και το ξέσπασμα της μητέρας της

Η πρώην κοκκινομάλλα άφησε τα μαλλιά της μέχρι το γόνατο και στις 14 Αυγούστου 2017 ασπάστηκε επίσημα τον μοναχισμό με την υποστήριξη του πνευματικού της πατέρα Απόστολου.

Ναταλία Λιονάκη: Από ηθοποιός σε καλόγρια – Η συγκλονιστική ιστορία της μεταμόρφωσής της, η τελευταία της φωτογραφία και το ξέσπασμα της μητέρας της

Η τελετή έλαβε χώρα στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου Chavogere Chavogere Κένυα και η σελίδα ORTHODOX CHURCH DIOCESE OF KISUMU AND WESTERN KENYA δημοσίευσε ένα βίντεο με τη χειροτονία της Ναταλίας Λιονάκη ως “αδελφή Φεβρωνία”. Δείτε το βίντεο με τη σπάνια εμφάνισή της.

To top