Νατάσα Θεοδωρίδου: Το απορριφθέν τραγούδι και μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη όπου ο Γιάννης Μαλλιάς μιλάει για τη Νατάσα Θεοδωρίδου που απέρριψε το τραγούδι «Μα στο Θεό», το οποίο αργότερα έγινε επιτυχία όταν το ερμήνευσε η Κέλλυ Κελεκίδου. Μάθετε περισσότερα για τις εμπειρίες του Μαλλιά και τον καλλιτέχνη των ονείρων του.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το απορριφθέν τραγούδι και μια αποκαλυπτική συνέντευξη>

Περιεχόμενα

  1. Νάτασσα Θεοδωρίδου: Αποκαλυπτική συνέντευξη και ένα απορριφθέν τραγούδι
  2. Νατάσσα Θεοδωρίδου: Ένα τραγούδι που απορρίφθηκε
  3. Μια απορριφθείσα επιτυχία

Νάτασσα Θεοδωρίδου: Αποκαλυπτική συνέντευξη και ένα απορριφθέν τραγούδι

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιάννη Μαλλιά στην Espresso, αποκαλύφθηκε ότι το τραγούδι «Μα στον Θεό», που αρχικά προοριζόταν για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, έγινε επιτυχία όταν το τραγούδησε η Κέλλυ Κελεκίδου. Ο Μαλλιάς μοιράζεται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις εμπειρίες του στον χώρο.

Ο Μαλλιάς προβληματίζεται για το στιχουργικό του ντεμπούτο με την Κέλλυ Κελεκίδου και την πανελλήνια επιτυχία τους με το τραγούδι «Μα στον Θεό». Αποκαλύπτει επίσης ότι παρόλο που αρχικά πρότεινε το τραγούδι στη Νατάσα Θεοδωρίδου, απορρίφθηκε.

Ωστόσο, το τραγούδι γνώρισε τεράστια επιτυχία μετά την ερμηνεία του από την Κέλλυ Κελεκίδου.

Οι νέοι καλλιτέχνες που στοχεύουν στην επιτυχία στη βιομηχανία του τραγουδιού απαιτούν ισχυρό στομάχι, ικανότητα να κάνουν σοφές επιλογές, συνεχή φωνητική ανάπτυξη και βαθιά αγάπη για το τραγούδι.

Ο Μαλλιάς μοιράζεται το όνειρό του να ερμηνεύσει ένα τραγούδι του ο Γιάννης Πάριος, μια μακρόχρονη επιθυμία που δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί.

Νατάσσα Θεοδωρίδου: Ένα τραγούδι που απορρίφθηκε

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιάννη Μαλλιά στην Espresso αποκαλύπτει ότι το τραγούδι «Μα στο Θεό», που αρχικά τραγούδησε η Κέλλυ Κελεκίδου, προοριζόταν αρχικά για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ο Μαλλιάς μοιράζεται τις λεπτομέρειες.

Μια απορριφθείσα επιτυχία

Ερωτηθείς για τα τραγούδια που απορρίφθηκαν, ο Μαλλιάς αποκαλύπτει ότι αρχικά πρότεινε το «Ma to Theo» στη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία το απέρριψε. Ωστόσο, το τραγούδι βρήκε τεράστια επιτυχία όταν δόθηκε στην Κέλλυ Κελεκίδου.

Ο Μαλλιάς προβληματίζεται για τις εμπειρίες του στη βιομηχανία, τονίζοντας τη σημασία που έχει ένας νέος καλλιτέχνης να έχει ισχυρό στομάχι, να κάνει σοφές επιλογές, να αναπτύσσει τη φωνή του και να έχει βαθύ πάθος για το τραγούδι.

Όσον αφορά τον καλλιτέχνη των ονείρων του, ο Μαλλιάς παραδέχεται ότι ο Γιάννης Πάριος είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, αν και δεν έχει ακόμη συνεργαστεί μαζί του.

To top