Νατάσα Θεοδωρίδου: Τρεις γενιές μαζί σε μια συγκινητική πόζα στο Instagram

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαθανατίζει πολύτιμες στιγμές με τις κόρες της, τη μητέρα της και τη θεία της σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τρεις γενιές μαζί σε μια συγκινητική πόζα στο Instagram>

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μοιράζεται μια συγκινητική στιγμή στο Instagram, ποζάροντας με τις κόρες της, τη μητέρα της και τη θεία της, προβάλλοντας τρεις γενιές μαζί.

Με στενό δεσμό και ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Νατάσα και οι κόρες της εκτιμούν τον χρόνο που περνούν μαζί, απαθανατίζοντας και μοιράζοντας τις καθημερινές τους στιγμές. Η φωτογραφία αποτυπώνει τη χαρά των γιαγιάδων, των μητέρων και των κοριτσιών, καθώς η Natasha τις αποκαλεί στη λεζάντα τρυφερά «Τα κορίτσια μου…».

Η Νατάσα έχει μια 24χρονη κόρη, τη Χριστιάνα, από το γάμο της με τον Τάκη Μπέτα, και μια 18χρονη κόρη, την Αντριάνα, από το γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο.

Τρεις γενιές μαζί: Θεοδωρίδου με τις κόρες, τη μητέρα και τη θεία

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η δημοφιλής τραγουδίστρια, μοιράστηκε μια συγκινητική στιγμή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη φωτογραφία φαίνεται να ποζάρει με τις δύο κόρες της, Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάνα Φουστάνου, καθώς και τη μητέρα της Σοφία και τη θεία της Κούλα, την οποία θεωρεί σαν μητέρα της. Ο στενός δεσμός μεταξύ των γενεών είναι εμφανής, καθώς περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί και μοιράζονται τις καθημερινές τους στιγμές στα social media. Η Νατάσα εκφράζει τη χαρά της στη λεζάντα, αποκαλώντας τις «Τα κορίτσια μου…».

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τρεις γενιές μαζί σε μια συγκινητική πόζα στο Instagram

Η Χριστιάνα, 24 ετών, είναι από τον γάμο της με τον Τάκη Μπέτα, ενώ η Αντριάνα, 18 ετών, είναι από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο.

To top