Νέα στοιχεία για τα Τέμπη: Το αλκοτέστ στον σταθμάρχη έγινε 4,5 ώρες μετά την σύλληψη

Το καθυστερημένο αλκοτέστ εγείρει ερωτήματα στην υπόθεση ατυχήματος στα Τέμπη. Νέα αποκάλυψη: ο σταθμάρχης έδειξε αρνητικό αποτέλεσμα μετά από 4,5 ώρες.

Νέα στοιχεία για τα Τέμπη: Το αλκοτέστ στον σταθμάρχη έγινε 4,5 ώρες μετά την σύλληψη>

Τέμπη   Νέα αποκάλυψη: Καθυστερημένο αλκοτέστ εγείρει ερωτήματα σε υπόθεση τραγικού ατυχήματος. Λεπτομέρειες προκύπτουν για τη σύλληψη του σταθμάρχη στις 23:55, ενώ ακολούθησε αρνητικό τεστ στις 04:21, που διενεργήθηκε 4,5 ώρες αργότερα.

Προβληματισμοί προκύπτουν σχετικά με την αξιοπιστία των αλλοιωμένων δειγμάτων που συλλέγονται μετά από τόσο σημαντικό χρονικό διάστημα. Μάθετε περισσότερα από το Live News.

Νέα Αποκάλυψη: Το αλκοτέστ του σταθμάρχη αναβλήθηκε

Οι αποκαλύψεις γύρω από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη συνεχίζουν να αποκαλύπτονται, αφήνοντας το έθνος σε κατάσταση σοκ. Τα λάθη που έκανε ο σταθμάρχης, τα οποία μπορεί να συνέβαλαν στο συμβάν, έχουν εγείρει ερωτήματα σχετικά με την πιθανότητα κατανάλωσης αλκοόλ κατά τη διάρκεια της βάρδιας του.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες από το Live News, η αστυνομία πραγματοποίησε αλκοτέστ στον σταθμάρχη, το οποίο έβγαλε αρνητικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, το τεστ διενεργήθηκε 4,5 ώρες μετά τη σύλληψη, γεγονός που εγείρει ανησυχίες σχετικά με την αξιοπιστία του δείγματος και την ικανότητά του να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια την κατάσταση που επικρατούσε τη στιγμή του περιστατικού.

Με τη σύλληψη να πραγματοποιείται στις 23:55 και το αλκοτέστ να διενεργείται στις 04:21, ακολουθούμενο από τη συλλογή δειγμάτων ούρων και αίματος σε μεταγενέστερες ώρες, η καθυστέρηση στις εξετάσεις εγείρει αμφιβολίες σχετικά με την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων και τη δυνατότητά τους να παρέχουν μια πλήρη εικόνα της κατάστασης.

To top