Νέα στοιχεία για την ευθανασία της εγκαταλελειμμένης λευκής τίγρης

Μάθετε τα τελευταία νέα για την ευθανασία μιας λευκής τίγρης με το όνομα Χασίγια, η οποία εγκαταλείφθηκε έξω από το Αττικό Πάρκο. Ο διευθυντής Jean-Jacques Le Suere μίλησε για την κατάσταση της τίγρης και την απόφαση για ευθανασία.

Νέα στοιχεία για την ευθανασία της εγκαταλελειμμένης λευκής τίγρης>

Μια σπαρακτική ιστορία έχει προκύψει για μια λευκή τίγρη, τη Χασίγια, η οποία εγκαταλείφθηκε έξω από το Αττικό Πάρκο.

Αφού υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι η μόνη επιλογή για τη Hashigia είναι η ευθανασία, λόγω του αφόρητου πόνου που προκαλεί η στένωση της λεκάνης της και η παράλυση. Ο διευθυντής του Αττικού Πάρκου έριξε νέο φως στο πρόσωπο που εγκατέλειψε τη Hashigia και στο γιατί. Παρά την κατανόηση των αντιδράσεων του κοινού και των φιλοζωικών ομάδων, η ευθανασία θεωρείται η μόνη βιώσιμη επιλογή.

Λευκή τίγρη: Τίγρης: Νέα στοιχεία για τον άνθρωπο που την εγκατέλειψε.

Λευκή τίγρη: Νέα στοιχεία για τον άνθρωπο που την εγκατέλειψε

Τα τελευταία νέα για την ευθανασία. Τα τελευταία νέα για την ευθανασία

Θλίψη έχει προκαλέσει το πόρισμα της ειδικής επιτροπής για το μέλλον της μικρής Χασιγκιά, αυτής της όμορφης τίγρης που εγκαταλείφθηκε από κάποιους έξω από το Αττικό Πάρκο.

Δυστυχώς, μετά την εξέταση του φακέλου της μικρής τίγρης και τις περαιτέρω εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, όλα δείχνουν ότι το ζώο θα πρέπει να υποβληθεί σε ευθανασία, προκειμένου να ανακουφιστεί από τους αφόρητους πόνους με τους οποίους ζει εδώ και αρκετές εβδομάδες, ενώ φιλοξενείται στο Αττικό Πάρκο.

Σήμερα το πρωί, ο διευθυντής του Αττικού Πάρκου, Jean-Jacques Le Suere, μίλησε στον ΣΚΑΪ για την όμορφη Hashilla και το μέλλον της.

Όπως είπε, το ζώο, εκτός από την παράλυσή της, έχει στένωση της λεκάνης, γεγονός που την δυσκολεύει να κάνει ακόμα και τα βασικά.

Αναφερόμενος στο άτομο ή τα άτομα που το εγκατέλειψαν έξω από το πάρκο, ο κ. Le Sueur είπε ότι το άτομο που το αγόρασε -τονίζοντας ότι επρόκειτο για λάθος- πιθανότατα δεν γνώριζε για τα προβλήματα υγείας του.

Ως εκ τούτου, είπε ότι θα το έπαιρνε όταν η λευκή τίγρη ήταν μόλις 2 έως 3 εβδομάδων, ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεν μπορούσε να προβλέψει τα προβλήματα που θα εμφάνιζε στο μέλλον.

Το μεγάλο καρφί στο πόδι του αετού, δήλωσε ο διευθυντής του Αττικού Πάρκου, δείχνει ότι έγινε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η παράλυσή του, αλλά δεν κατέστη δυνατό.

Κατά συνέπεια, ο αγοραστής συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί το ζωντανό και έτσι κατέφυγε στο Αττικό Πάρκο.

Όσον αφορά την ευθανασία, ο κ. Le Souer δήλωσε ότι δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά αναμένεται, και ότι κατανοεί τις αντιδράσεις που έχουν εκφραστεί από ορισμένους πολίτες και φιλοζωικές ομάδες, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτε άλλο και ότι είναι πολύ αργά.

To top