Νεαρός λήστεψε το πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Αλμυρό: Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια και το ξέπλυμα χρήματος

Νεαρός ληστεύει το πρακτορείο ΟΠΑΠ, ομολογεί εθισμό στον τζόγο και παίζει τα κλεμμένα χρήματα. Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις αφήνουν άφωνες τις αρχές.

Νεαρός λήστεψε το πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Αλμυρό: Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια και το ξέπλυμα χρήματος>

Περιεχόμενα

  1. Νεαρός ληστεύει το πρακτορείο ΟΠΑΠ και παίζει τα κλεμμένα χρήματα
  2. Νεαρός ληστεύει τον Οργανισμό ΟΠΑΠ και παίζει τα κλεμμένα χρήματα
  3. Ληστεία, τζόγος και εντυπωσιακές αποκαλύψεις

Νεαρός ληστεύει το πρακτορείο ΟΠΑΠ και παίζει τα κλεμμένα χρήματα

Ένας 18χρονος στον Αλμυρό σοκάρει τις αρχές με την ομολογία του ότι είναι εθισμένος στον τζόγο μετά τη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι χρησιμοποίησε τα μισά από τα κλεμμένα 1.500 ευρώ για να παίξει τυχερά παιχνίδια σε άλλη κοντινή τοποθεσία.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο νεαρός, ο οποίος κατάγεται από τα Σκόπια και βρίσκεται υπό κράτηση, εξηγεί ότι κατέφυγε στην κλοπή για να συντηρήσει τον άρρωστο πατέρα του.

Αν και δεν θυμάται το ακριβές ποσό που κλάπηκε, παραδέχεται ότι εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα και ότι εργαζόταν σε επιχείρηση στον Αλμυρό.

Η ληστεία σημειώθηκε στις 8 Μαΐου και ο ύποπτος συνελήφθη στην Ευξεινούπολη μόλις πρόσφατα. Η αστυνομία βρήκε στην τσάντα του τα ρούχα που χρησιμοποιήθηκαν στη ληστεία, τα οποία αναγνωρίστηκαν θετικά από την υπάλληλο του πρακτορείου.

Φέροντας κουκούλα με full face, ο 18χρονος έδειξε ένα όπλο στη μοναχική υπάλληλο, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί και να παραδώσει τα μετρητά από την ταμειακή μηχανή. Σε μια φευγαλέα στιγμή, ο ληστής εξαφανίστηκε από τη σκηνή.

Πηγή.

Νεαρός ληστεύει τον Οργανισμό ΟΠΑΠ και παίζει τα κλεμμένα χρήματα

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στον Αλμυρό, όταν ένας 18χρονος λήστεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ, αποκαλύπτοντας τον εθισμό του στον τζόγο κατά την απολογία του στις αρχές.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ομολόγησε ότι έπαιξε τα μισά από τα κλεμμένα 1.500 ευρώ σε άλλο πρακτορείο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Ληστεία, τζόγος και εντυπωσιακές αποκαλύψεις

Αφού συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ο νεαρός, με καταγωγή από τα Σκόπια, ισχυρίστηκε ότι κατέφυγε σε κλοπές προκειμένου να συντηρήσει τον άρρωστο πατέρα του.

Αν και δεν μπορούσε να θυμηθεί το ακριβές ποσό που είχε κλαπεί, παραδέχτηκε ότι εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα για να εργαστεί και να συντηρήσει την οικογένειά του, έχοντας δουλειά σε τοπική επιχείρηση του Αλμυρού.

Η ληστεία σημειώθηκε στις 8 Μαΐου και ο ύποπτος συνελήφθη πριν από δύο ημέρες στην Ευξεινούπολη. Η αστυνομία ανακάλυψε στην τσάντα του τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια του εγκλήματος, τα οποία αναγνωρίστηκαν από την υπάλληλο του πρακτορείου.

Φορώντας κουκούλα με ολόκληρο το πρόσωπο, ο δράστης κατατρόμαξε τον μοναχικό υπάλληλο επιδεικνύοντας ένα όπλο και απαιτώντας τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε από το σημείο, αφήνοντας τον υπάλληλο σε κατάσταση πανικού.

Πηγή.

To top