Ντέμης Νικολαΐδης: Από ποδοσφαιριστής σε Influencer με την κόρη του Μελίνα στο πλευρό του

Δείτε πώς ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαΐδης έγινε influencer με την κόρη του Μελίνα στο πλευρό του και ανοίχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ντέμης Νικολαΐδης: Από ποδοσφαιριστής σε Influencer με την κόρη του Μελίνα στο πλευρό του>

Περιεχόμενα

  1. Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαΐδης γίνεται Influencer με την κόρη του Μελίνα στο πλευρό του
  2. Η σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  3. Μελίνα Νικολαΐδη: Η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Ντέμη Νικολαΐδη
  4. Deminio: Από ποδοσφαιριστής σε Influencer
  5. Μελίνα Νικολαΐδη και Γιώργος Νικολαΐδης

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαΐδης έχει γίνει πρόσφατα πιο ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρόλο που στο παρελθόν κρατούσε αποστάσεις από αυτές τις πλατφόρμες.

Έχει ανοίξει μάλιστα λογαριασμό στο Instagram και ανακοίνωσε ότι είναι πλέον πιο εξωστρεφής ως χαρακτήρας. Η κόρη του Μελίνα ήταν από τις πρώτες που τον ακολούθησαν και παρόλο που πάντα κρατούσε απόσταση από τα μέσα ενημέρωσης, το προφίλ του έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Ο Νικολαΐδης εργάζεται επίσης ως αθλητικός σχολιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός στον Sports FM τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαΐδης γίνεται Influencer με την κόρη του Μελίνα στο πλευρό του

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ, έκανε μια σημαντική αλλαγή καριέρας και έγινε influencer, ασχολούμενος ενεργά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρά την απροθυμία του στο παρελθόν να ασχοληθεί με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τώρα τα βλέπει ως έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με τους οπαδούς του. Η κόρη του, Μελίνα Νικολαΐδη, ήταν από τις πρώτες που τον ακολούθησαν στο Instagram.

Αν και το προφίλ της Μελίνας περιέχει μόνο φωτογραφίες της με τη μητέρα της Δέσποινα Βανδή και τον νονό της Κώστα Καπετανίδη, είναι προφανές ότι εξακολουθεί να έχει αδυναμία στον πατέρα της. Ο Νικολαΐδης ήταν πάντα πιο ενεργός στα αθλητικά μέσα ενημέρωσης και σήμερα είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και σχολιαστής στον Sports FM.

Η σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν κάπως περίπλοκη στο παρελθόν. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος της ΑΕΚ, είχε ελάχιστη επαφή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μόλις πρόσφατα άνοιξε ένα προφίλ στο Instagram και δήλωσε στους θαυμαστές του ότι είναι πλέον πιο εξωστρεφής ως άνθρωπος. Το προφίλ του είναι καθαρά επαγγελματικό και προς το παρόν δεν έχει μοιραστεί καμία φωτογραφία με τα παιδιά του. Ο Νικολαΐδης πιστεύει ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας νέος τρόπος επικοινωνίας με τους θαυμαστές του.

Ντέμης Νικολαΐδης: Από ποδοσφαιριστής σε Influencer με την κόρη του Μελίνα στο πλευρό του

Μελίνα Νικολαΐδη: Η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Ντέμη Νικολαΐδη

Η 19χρονη κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, ήταν πάντα η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Ήταν από τις πρώτες που τον ακολούθησαν στο Instagram, όπου έχει υιοθετήσει το παρατσούκλι «Deminio».

Ντέμης Νικολαΐδης: Από ποδοσφαιριστής σε Influencer με την κόρη του Μελίνα στο πλευρό του

Η Μελίνα έχει αδυναμία και στους δύο γονείς της και διατηρεί μια ισορροπημένη σχέση μαζί τους μετά το διαζύγιό τους. Ο Ντέμης Νικολαΐδης της αφιερώνει το τραγούδι «Super Girl» κάθε χρόνο στα γενέθλιά της. Αν και δεν υπάρχουν κοινές φωτογραφίες τους στο προφίλ της, είναι σαφές ότι η Μελίνα εξακολουθεί να αγαπά και να στηρίζει τον πατέρα της.

Deminio: Από ποδοσφαιριστής σε Influencer

Ο Deminio, όπως τον αποκαλούν με αγάπη οι οπαδοί της ΑΕΚ, είναι σχολιαστής στην τηλεόραση τα τελευταία τρία χρόνια. Πρόσφατα αποφάσισε να γίνει influencer και να ασχοληθεί με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ένα από τα βίντεό του, μίλησε για το πώς σταμάτησε να παίζει, μεγάλωσε και έγινε πιο εξωστρεφής. Το Instagram είναι ο τρόπος του να επικοινωνεί με τους θαυμαστές του και οι αναρτήσεις του έχουν καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα. Μία από τις πρώτες αναρτήσεις του ήταν για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, όπου πέρασε τα πιο ένδοξα χρόνια της καριέρας του.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης συνοδευόταν εκείνη την ημέρα από τον Τάκη Φύσσα.

Μελίνα Νικολαΐδη και Γιώργος Νικολαΐδης

Η Μελίνα και ο Γιώργος Νικολαΐδης είναι τα δύο παιδιά του Ντέμη Νικολαΐδη. Ο Γιώργος έχει ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram με το όνομα «That fucking flamingo», αλλά δεν υπάρχουν δημόσιες φωτογραφίες του με τον πατέρα του.

Η Μελίνα έχει φωτογραφίες στο προφίλ της μόνο με τη μητέρα της και τον νονό της, αλλά αυτό δεν είναι ενδεικτικό της σχέσης της με τον πατέρα της. Μετά το διαζύγιο των γονιών τους, η Μελίνα είχε πάντα αδυναμία και στους δύο.

To top