Nusret Giocce: Ο τζίρος του Τούρκου σεφ πέφτει στο 90% – Empty Shops

Γίνετε μάρτυρες της δραματικής πτώσης του τζίρου του Τούρκου σεφ Nusret Giocce κατά 90% και της εγκατάλειψης των καταστημάτων. Οι κάποτε δημοφιλείς «χρυσές» μπριζόλες δεν γοητεύουν πλέον τους θαμώνες, καθώς τα κλεισίματα και οι αρνητικές κριτικές παίρνουν το τίμημά τους.

Nusret Giocce: Ο τζίρος του Τούρκου σεφ πέφτει στο 90% – Empty Shops>

Περιεχόμενα

  1. Nusret Giocce – Σημαντική πτώση του τζίρου για τον Τούρκο σεφ
  2. Το μενού με τις τέλειες τιμές
  3. Ένα ταξίδι από μαθητευόμενος κρεοπώλης στην επιτυχία
  4. Μια ύφεση στις επιχειρήσεις

Ζήστε μια συγκλονιστική μείωση του τζίρου κατά 90% για τον Τούρκο σεφ Nusret Giocce, καθώς τα κάποτε ακμάζοντα εστιατόριά του αντιμετωπίζουν πλέον αισθητή έλλειψη πελατών.

Παρά την προηγούμενη ζήτηση και τον θαυμασμό για τις φημισμένες «χρυσές» μπριζόλες του, τα πρόσφατα κλεισίματα και οι αρνητικές κριτικές έχουν προκαλέσει σημαντική πτώση των εσόδων.

Nusret Giocce – Σημαντική πτώση του τζίρου για τον Τούρκο σεφ

Ο Nusret Giocce, ο διάσημος Τούρκος σεφ που είναι γνωστός για τις «χρυσές» μπριζόλες του και την αξιοσημείωτη επιτυχία του, αντιμετωπίζει τώρα μείωση των εσόδων των εστιατορίων του, με ορισμένα από τα καταστήματά του να παραμένουν ακόμη και άδεια.

Παλαιότερα, οι πελάτες σχημάτιζαν ουρές έξω από τα καταστήματά του, πρόθυμοι να πληρώσουν υψηλή τιμή για ένα πιάτο και να παρακολουθήσουν το εξωφρενικό τελετουργικό του πασπαλίσματος με αλάτι που έγινε η υπογραφή του.

Το μενού με τις τέλειες τιμές

Μια ματιά στον τιμοκατάλογο του εστιατορίου του Nusret αποκαλύπτει το υψηλό κόστος που συνδέεται με την απόλαυση των γαστρονομικών δημιουργιών του.

Για παράδειγμα, μια γιγαντιαία μπριζόλα Tomahawk κοστίζει 630 ευρώ, ενώ ένα κομμάτι ιαπωνικού μοσχαρίσιου Striploin Gian κοστίζει 680 ευρώ. Όσο για το επιδόρπιο, ο διάσημος μπακλαβάς με βρώσιμο χρυσό και μια μπάλα παγωτό θα σας κοστίσει 50 ευρώ ανά μερίδα.

Ένα ταξίδι από μαθητευόμενος κρεοπώλης στην επιτυχία

Η πορεία του Nusret προς την ανάδειξη ενός πλούσιου σεφ δεν ήταν χωρίς προκλήσεις.

Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών λόγω οικονομικών δυσκολιών, άρχισε να εργάζεται και, στα 13 του, βρήκε δουλειά ως μαθητευόμενος χασάπης στην Κωνσταντινούπολη. Επιδιώκοντας να διευρύνει τις γνώσεις του για το κρέας, επιχείρησε αργότερα στο Μπουένος Άιρες.

Σε ηλικία 27 ετών, το 2010, εκπλήρωσε το όνειρο της ζωής του ανοίγοντας το πρώτο του εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, όπου εισήγαγε τη μοναδική του μέθοδο εφαρμογής αλατιού μετά το μαγείρεμα για την ενίσχυση της γεύσης του κρέατος. Σήμερα, είναι περήφανος για τα εστιατόρια που διαθέτει στην Κωνσταντινούπολη, το Άμπου Ντάμπι, τη Ντόχα, το Ντουμπάι, το Μαϊάμι, το Λονδίνο και τη Μύκονο.

Μια ύφεση στις επιχειρήσεις

Δυστυχώς, το πρόσφατο κλείσιμο του καταστήματος του Nusret στη Νέα Υόρκη και οι αρνητικές κριτικές του εστιατορίου είχαν ως αποτέλεσμα την απότομη μείωση της ζήτησης για τις διάσημες «χρυσές» μπριζόλες του.

Φαίνεται ότι η τάση που κάποτε ενσάρκωνε έχει χάσει τη γοητεία της.

To top