Ο 16χρονος Βίκτωρ Βερνίκος: Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2023

Ο 16χρονος Βίκτωρ Βερνίκος επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ. Ετοιμαστείτε για το συναρπαστικό τραγούδι του «What They Say» στη σκηνή της Eurovision τον Μάιο. Γεννημένος με εξαιρετικό ταλέντο, το μουσικό ταξίδι του Βίκτωρα ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία και τώρα είναι έτοιμος να λάμψει.

Ο 16χρονος Βίκτωρ Βερνίκος: Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2023>

Περιεχόμενα

  1. Ο 16χρονος Βίκτωρ Βερνίκος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2023
  2. Eurovision 2023: Βερνίκος θα ανέβει στη σκηνή
  3. Ένα ανερχόμενο αστέρι με μουσικές ικανότητες

Ο 16χρονος Βίκτωρ Βερνίκος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2023

Η Ελλάδα επέλεξε τον 16χρονο Βίκτωρα Βερνίκο ως εκπρόσωπό της για τον 67ο διαγωνισμό της Eurovision στο Λίβερπουλ της Αγγλίας.

Με τη δική του σύνθεση «What They Say», ο Βίκτωρ Βερνίκος θα μαγέψει το κοινό στη σκηνή της Eurovision τον Μάιο. Γεννημένος στην Αθήνα, είναι ο νεότερος διαγωνιζόμενος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στη Eurovision. Από μικρή ηλικία, ο Βίκτωρ έδειξε εξαιρετικό μουσικό ταλέντο, κάνοντας μαθήματα πιάνου στα τέσσερα, φωνητικής στα οκτώ και κιθάρας στα δέκα.

Το πάθος του για τη μουσική τον οδήγησε στο να γράφει τα δικά του τραγούδια και να επιβλέπει την παραγωγή τους, αποδεικνύοντας την αφοσίωση και τις ικανότητές του.

Eurovision 2023: Βερνίκος θα ανέβει στη σκηνή

Ο Βίκτωρ Βερνίκος, ένας ταλαντούχος 16χρονος, επιλέχθηκε ως εκπρόσωπος της Ελλάδας για τον 67ο διαγωνισμό της Eurovision στο Λίβερπουλ της Αγγλίας.

Γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Βίκτωρ Βερνίκος, θα παρουσιάσει την πρωτότυπη σύνθεσή του «What They Say».

Ένα ανερχόμενο αστέρι με μουσικές ικανότητες

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, ο Βίκτωρ Βερνίκος είναι ο νεότερος διαγωνιζόμενος που εκπροσώπησε ποτέ την Ελλάδα στη Eurovision.

Το μουσικό του ταξίδι ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, ξεκινώντας μαθήματα πιάνου στα τέσσερα, μαθήματα φωνητικής στα οκτώ και μαθήματα κιθάρας στα δέκα. Τώρα, στα δεκαέξι του, όχι μόνο ερμηνεύει αλλά και επιβλέπει την παραγωγή της δικής του μουσικής, αποδεικνύοντας την αφοσίωση και το ταλέντο του.

To top