Ο 18χρονος Δημήτρης μαχαιρώθηκε και ληστεύτηκε στην Ακρόπολη

Ο 18χρονος Δημήτρης έπεσε θύμα ληστείας και μαχαιρώθηκε στο λαιμό και την κοιλιά στην Ακρόπολη. Η μητέρα του ανέφερε ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή αλλά βελτιώνεται. Ένας μάρτυρας μίλησε για το πώς οι δράστες πλησίασαν χωρίς απειλητικές προθέσεις.

Ο 18χρονος Δημήτρης μαχαιρώθηκε και ληστεύτηκε στην Ακρόπολη>

Περιεχόμενα

  1. Ο 18χρονος Δημήτρης μαχαιρώθηκε και ληστεύτηκε στην Ακρόπολη
  2. Η μητέρα του Δημήτρη αναφέρει την κατάσταση της υγείας του
  3. Αναφορά μάρτυρα για την επίθεση στον Δημήτρη

Ένας 18χρονος, ο Δημήτρης, μαχαιρώθηκε και ληστεύτηκε στην Ακρόπολη από δύο δράστες που τον πλησίασαν και στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν στο λαιμό και την κοιλιά. Ο Δημήτρης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η μητέρα του ανέφερε ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή αλλά παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Μίλησε και ένας από τους φίλους του Δημήτρη που ήταν μάρτυρας της επίθεσης, περιγράφοντας πως οι δράστες τους πλησίασαν χωρίς απειλητικές προθέσεις.

Ο 18χρονος Δημήτρης μαχαιρώθηκε και ληστεύτηκε στην Ακρόπολη

Στην Ακρόπολη, ο 18χρονος Δημήτρης έπεσε θύμα ληστείας και τραυματίστηκε σοβαρά από τους δράστες. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, ένας 17χρονος και ένας άλλος νεαρός που αναζητείται, μαχαίρωσαν τον Δημήτρη στο λαιμό και την κοιλιά πριν του αφαιρέσουν μια μικρή τσάντα. Η τσάντα βρέθηκε κοντά στον τόπο της επίθεσης.

Η μητέρα του Δημήτρη αναφέρει την κατάσταση της υγείας του

Η μητέρα του Δημήτρη μίλησε για την κατάσταση της υγείας του γιου της, λέγοντας: «Δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης, αλλά τα επόμενα 24ωρα θα είναι δύσκολα. Μιλήσαμε λίγο μετά το χειρουργείο, αλλά είναι σε καταστολή γιατί πονάει πολύ».

Επίσης, μοιράστηκε με δάκρυα τον συναισθηματικό της πόνο για την κατάσταση, λέγοντας: «Έχασα όλη μου τη ζωή μόλις μου τηλεφώνησαν. Το πρώτο πράγμα, μόλις βγήκε από το χειρουργείο, είπε «μαμά συγγνώμη»».

Αναφορά μάρτυρα για την επίθεση στον Δημήτρη

Ένας φίλος του Δημήτρη που ήταν μαζί του την ώρα της επίθεσης είδε το περιστατικό και μίλησε στην κάμερα του MEGA. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, οι δύο δράστες τους πλησίασαν χωρίς απειλητικές διαθέσεις, ζητώντας τους τσιγάρα.

Ο 18χρονος Δημήτρης μαχαιρώθηκε και ληστεύτηκε στην Ακρόπολη

Ωστόσο, μόλις γύρισαν την πλάτη τους, οι δράστες έβαλαν ένα μαχαίρι στο λαιμό του Δημήτρη. Ο μάρτυρας εξέφρασε την ανησυχία του για το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να δεχτεί επίθεση με τέτοιο τρόπο και ευχήθηκε ο Δημήτρης να αναρρώσει γρήγορα.

Ο 18χρονος Δημήτρης μαχαιρώθηκε και ληστεύτηκε στην Ακρόπολη
To top