Ο αγαπημένος τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος αναρρώνει γερά μετά από καρδιακή προσβολή

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος καθησυχάζει τους θαυμαστές του μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη. Τα καλά νέα: είναι καλά και βρίσκεται στο δρόμο της ανάρρωσης!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος αναρρώνει γερά μετά από καρδιακή προσβολή>

Περιεχόμενα

  1. «Παιδιά, ο Στέλιος είναι καλά»: Ρόκκος μετά από καρδιακή προσβολή
  2. Ενημέρωση συνεργάτη: Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση

Καλά νέα για τους οπαδούς του Στέλιου Ρόκκου! Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή, καθησυχάζει τους πάντες για την υγεία του, αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, η σύντροφός του επιβεβαιώνει ότι είναι καλά και του εύχεται ταχεία ανάρρωση.

«Παιδιά, ο Στέλιος είναι καλά»: Ρόκκος μετά από καρδιακή προσβολή

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος, καθησυχάζει τους θαυμαστές του μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αεροδιακομιδή.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος βρισκόταν στη Λήμνο εκείνη την περίοδο, αναζήτησε ιατρική βοήθεια το πρωί του Σαββάτου, αφού παρουσίασε συμπτώματα καρδιακής προσβολής.

Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή C-130 στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» για προληπτικούς λόγους και αργότερα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Ενημέρωση συνεργάτη: Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση

Ανταποκρινόμενος στις ανησυχίες των θαυμαστών του, ο σύντροφος του Στέλιου Ρόκκου, Κώστας Ζούμας, με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook, επιβεβαίωσε ότι είναι καλά και διαβεβαίωσε για ταχεία ανάρρωση.

«Παιδιά, ο Στέλιος είναι μια χαρά!!! Είχε μια μικρή περιπέτεια. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!!!», αναφέρει η λεζάντα.

To top