Ο Αλέξης Τσίπρας μιλά σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Κω, περιγράφει σχέδια για την Ελλάδα

Ο Αλέξης Τσίπρας εκφωνεί ομιλία στην Κω, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι «η μεγάλη πολιτική αλλαγή θα έρθει με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές» και περιγράφοντας τα σχέδιά του για την Ελλάδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλά σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Κω, περιγράφει σχέδια για την Ελλάδα>

Περιεχόμενα

  1. Ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Κω
  2. Η Ελλάδα κινείται προς ένα καλύτερο μέλλον με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πραγματοποίησε ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Κω, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι «η μεγάλη πολιτική αλλαγή θα έρθει με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές».

Με μόλις ένα μήνα να απομένει μέχρι τις εκλογές, ο Τσίπρας περιέγραψε τα σχέδιά του για να οδηγήσει την Ελλάδα προς τη δικαιοσύνη και τη βεβαιότητα, αφήνοντας πίσω τέσσερα χρόνια ανασφάλειας και ανησυχίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Κω

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποίησε ομιλία τη Δευτέρα (24/4) σε ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Καζούλη στην Κω.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές θα επέλθει μια σημαντική δημοκρατική αλλαγή.

Η Ελλάδα κινείται προς ένα καλύτερο μέλλον με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι ο ελληνικός λαός έχει ένα μήνα περιθώριο μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου για να απορρίψει το καθεστώς Μητσοτάκη και να επιλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσθεσε επίσης ότι αυτό σηματοδοτεί το τέλος τεσσάρων ετών ανασφάλειας και αγωνίας και η Ελλάδα θα κάνει τα πρώτα της βήματα προς τη δικαιοσύνη και τη βεβαιότητα. Η ελληνική κοινωνία, είπε ο κ. Τσίπρας, περνάει από την οργή στην απόφαση και η χώρα θα βγει από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται σήμερα.

Ο κ. Τσίπρας απέτισε επίσης φόρο τιμής στον Νεκτάριο Σαντορινιό, πρώην υπουργό Νησιωτικής Πολιτικής, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα. Ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα και θα εφαρμόσει το μεταφορικό ισοδύναμο που πρότεινε ο Σαντορινιός.

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας προτίθεται να αναβαθμίσει το σύστημα υγείας στα νησιά, προσφέροντας κίνητρα για τη στελέχωση των δομών υγείας στις νησιωτικές περιοχές. Αυτό αποτελεί μέρος μιας δέσμης μέτρων που στοχεύουν στην εξομοίωση των νησιωτών με όλους τους πολίτες.

To top