Ο Άγγελος Λάτσιος κάνει πρόταση γάμου στη Γαία Μερκούρη: Εκρηκτικές ειδήσεις και η μέλλουσα γιαγιά Ελένη Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος κάνει πρόταση γάμου, η Ελένη Μενεγάκη γίνεται γιαγιά. Δείτε τα εκρηκτικά νέα και τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους σε εξώφυλλο περιοδικού.

Ο Άγγελος Λάτσιος κάνει πρόταση γάμου στη Γαία Μερκούρη: Εκρηκτικές ειδήσεις και η μέλλουσα γιαγιά Ελένη Μενεγάκη>

Περιεχόμενα

  1. «Βόμβα» από τον Άγγελο Λάτσιο: Έκανε πρόταση γάμου στη Γαία Μερκούρη – Γιαγιά από μήνα σε μήνα η Ελένη Μενεγάκη
  2. Εξώφυλλο περιοδικού «Yes»
  3. «Bombshell» από τον Άγγελο Λάτσιο: Έκανε πρόταση γάμου στη Γαία Μερκούρη – Γιαγιά από μήνα σε μήνα η Ελένη Μενεγάκη (φωτό)
  4. «Bombshell» από τον Άγγελο Λάτσιο: Έκανε πρόταση γάμου στη Γαία Μερκούρη – Γιαγιά από μήνα σε μήνα η Ελένη Μενεγάκη (φωτό)
  5. Αβάσταχτος πόνος στην κηδεία του Γιώργου Γεωργίου: Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του – Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον αθλητικογράφο (φωτογραφίες)
  6. Άνετα για τη ζωή Άγγελος Λάτσιος: «Μαμά, θα μας δώσεις δύο σπίτια για να ζήσουμε…»

Ο Άγγελος Λάτσιος κάνει πρόταση γάμου στη Γαία Μερκούρη, ενώ η Ελένη Μενεγάκη γίνεται γιαγιά, προκαλώντας βόμβα. Δείτε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους στο πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού.

Παρά τη σιωπή τους, οι νύξεις για το μέλλον τους συνεχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

«Βόμβα» από τον Άγγελο Λάτσιο: Έκανε πρόταση γάμου στη Γαία Μερκούρη – Γιαγιά από μήνα σε μήνα η Ελένη Μενεγάκη

Η είδηση ότι ο Άγγελος Λάτσιος κάνει πρόταση γάμου στη Γαία Μερκούρη και η Ελένη Μενεγάκη γίνεται γιαγιά κάθε μήνα έχει προκαλέσει αίσθηση σαν βόμβα.

Το πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού αποκαλύπτει νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού.

Εξώφυλλο περιοδικού «Yes»

Κουτσομπολιό στο σπίτι.

«Bombshell» από τον Άγγελο Λάτσιο: Έκανε πρόταση γάμου στη Γαία Μερκούρη – Γιαγιά από μήνα σε μήνα η Ελένη Μενεγάκη (φωτό)

Η σχέση «ξεφουσκώνει».

«Η ερωτική σχέση της Μενεμένης-Μενάκη με τον σύζυγό της έχει αρχίσει.

«Bombshell» από τον Άγγελο Λάτσιο: Έκανε πρόταση γάμου στη Γαία Μερκούρη – Γιαγιά από μήνα σε μήνα η Ελένη Μενεγάκη (φωτό)

Από την ATHENSMAGAZINE TEAM.

Η είδηση ότι ο Άγγελος Λάτσιος κάνει πρόταση γάμου στη Γαία Μερκούρη και η Ελένη Μενεγάκη γίνεται γιαγιά κάθε μήνα έχει προκαλέσει αίσθηση σαν βόμβα.

Το πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού αποκαλύπτει νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού. Μάθετε γιατί η Γαία Μερκούρη έφυγε από το σπίτι της.

Αβάσταχτος πόνος στην κηδεία του Γιώργου Γεωργίου: Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του – Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον αθλητικογράφο (φωτογραφίες)

VIRAL NEWS.

Αβάσταχτος πόνος στην κηδεία του Γιώργου Γεωργίου: Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του – Πλήθος κόσμου λέει το τελευταίο «αντίο» στον αθλητικογράφο (φωτογραφίες).

Το νεαρό ζευγάρι, το οποίο είναι ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει παραμείνει σιωπηλό σχετικά με την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, κάποιες λεπτομέρειες για το μέλλον τους συνεχίζουν να εμφανίζονται.

Άνετα για τη ζωή Άγγελος Λάτσιος: «Μαμά, θα μας δώσεις δύο σπίτια για να ζήσουμε…»

Άνετος στη ζωή και οικονομικά εξασφαλισμένος φαίνεται να είναι ο Άγγελος Λάτσιος. Πριν λίγους μήνες, στα γενέθλιά του, ζήτησε από την Ελένη Μενεγάκη να του χαρίσει δύο σπίτια στην Άνδρο για να μείνει αυτός και οι φίλοι του.

Παρεμπιπτόντως, ρίξτε μια ματιά στο πολυτελές αυτοκίνητό του.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, δηλώνοντας.

Ο Άγγελος Λάτσιος κάνει πρόταση γάμου στη Γαία Μερκούρη: Εκρηκτικές ειδήσεις και η μέλλουσα γιαγιά Ελένη Μενεγάκη
«Κάθε χρόνο, από τότε που αποκτήσαμε τα μωρά μας, έχουμε πάντα ένα οικογενειακό τραπέζι με κέικ – εκτός από την περίοδο της πανδημίας. Ό,τι κι αν συμβεί, μαζευόμαστε όλοι μαζί με τους αγαπημένους μας. Το «ζούμε μαζί» είναι μια καθολική έννοια στα έθιμά μας», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη. Και συνέχισε: «Φέτος, για πρώτη φορά, ο γιος μου μου είπε: ‘Μαμά, δεν πειράζει, θα πάμε στην Άνδρο με μια παρέα φίλων. Μπορείς να μας δώσεις δύο μικρά σπιτάκια να μείνουμε γιατί θέλω να γιορτάσω τα γενέθλιά μου εκεί». Ήταν σαν μια μαχαιριά στην καρδιά. Είπα στο παιδί μου: «Πήγαινε, παιδί μου. Πήγαινε, πήγαινε, πήγαινε. Δεν θα σου το χαλάσω». Δεν το είπα δραματικά, αλλά μέσα μου σκεφτόμουν: ‘Ουάου, μετά από 20 χρόνια, θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα γιορτάσουμε μαζί και ο εορτάζων θα απουσιάζει’».

Δείτε το βίντεο.

To top