Ο Μπαράκ Ομπάμα στην Αντίπαρο: Συνέδριο SNF Nostos και πρόγραμμα Obama Foundation Leaders στην Αθήνα

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα συναντά τον Τομ Χανκς στην Αντίπαρο. Μάθετε για την παρουσία του Ομπάμα στο Συνέδριο του ΙΣΝ Νόστος και την υποστήριξη του ΙΣΝ στην Αθήνα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα στην Αντίπαρο: Συνέδριο SNF Nostos και πρόγραμμα Obama Foundation Leaders στην Αθήνα>

Περιεχόμενα

  1. Η Αντίπαρος υποδέχεται τους Ομπάμα ως καλεσμένους του Τομ Χανκς
  2. Συμμετοχή του Μπαράκ Ομπάμα στο συνέδριο SNF Nostos 2023
  3. Ο αντίκτυπος του ΙΣΝ και το συνέδριο SNF Nostos

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ είναι καλεσμένοι του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον στην Αντίπαρο. Ενημερωθείτε για τη συμμετοχή του Ομπάμα στο Συνέδριο του ΙΣΝ Νόστος και την υποστήριξη που παρέχει το ΙΣΝ στην Αθήνα.

Η Αντίπαρος υποδέχεται τους Ομπάμα ως καλεσμένους του Τομ Χανκς

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ βρίσκονται αυτή την περίοδο στην Αντίπαρο, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον στο σπίτι τους.

Η παρουσία των Ομπάμα έχει προσελκύσει την προσοχή και τα μέτρα ασφαλείας, με 35 Αμερικανούς πράκτορες και μέλη της ασφάλειας του Μπαράκ Ομπάμα να σταθμεύουν στην Πάρο και την Αντίπαρο. Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η αστυνομία και η ακτοφυλακή βρίσκονται επίσης σε ετοιμότητα.

Συμμετοχή του Μπαράκ Ομπάμα στο συνέδριο SNF Nostos 2023

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει στο Συνέδριο του SNF Nostos 2023 την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση της δημοκρατίας και την υποστήριξη της επόμενης γενιάς ηγετών. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος Obama Foundation Leaders, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων και στην ενίσχυση των διεθνών συνδέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα συμμετάσχει επίσης στο Συνέδριο SNF Nostos στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο αντίκτυπος του ΙΣΝ και το συνέδριο SNF Nostos

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη πρωτοβουλιών που σχετίζονται με τον Μπαράκ Ομπάμα και το ίδρυμά του.

Το ΙΣΝ συνέβαλε στην κατασκευή του Προεδρικού Κέντρου Ομπάμα στο Σικάγο των ΗΠΑ και στην υλοποίηση του προγράμματος Obama Foundation Leaders.

Το Συνέδριο SNF Nostos, το οποίο αποτελεί μέρος της ευρύτερης εκδήλωσης SNF Nostos που πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στην Αθήνα από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου, περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις, το SNF Nostos Run και συναρπαστικές συναυλίες με διεθνείς καλλιτέχνες. Πρόκειται για μια εκδήλωση χωρίς αποκλεισμούς, ανοιχτή σε όλα τα άτομα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

Αυτή η επίσκεψη στην Αθήνα σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται στο ΚΠΣΕ, ενώ η προηγούμενη επίσκεψή του το 2016 άφησε μόνιμη εντύπωση.

Κατά τη διάρκεια εκείνης της επίσκεψης, εκφώνησε μια αξέχαστη ομιλία από τη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος, ενισχύοντας περαιτέρω τον δεσμό μεταξύ του Μπαράκ Ομπάμα, του ΚΠΙΣΝ και του ελληνικού κοινού.

Ο Μπαράκ Ομπάμα στην Αντίπαρο: Συνέδριο SNF Nostos και πρόγραμμα Obama Foundation Leaders στην Αθήνα
To top