Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef Γρηγόρης λιποθυμά αφού έκοψε το χέρι του

Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef Γρηγόρης κόβει το χέρι του και λιποθυμά κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αποχώρησης. Παρακολουθήστε το σοκαριστικό περιστατικό.

Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef Γρηγόρης λιποθυμά αφού έκοψε το χέρι του>

Το MasterChef χτυπήθηκε από πανικό όταν ένας από τους διαγωνιζόμενους, ο Γρηγόρης, είχε ένα ανατριχιαστικό ατύχημα. Έκοψε άσχημα το χέρι του και λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αποχώρησης.

Το περιστατικό σταμάτησε για λίγο τη δοκιμασία, αφήνοντας άφωνους τους παίκτες. Ευτυχώς, ο Γρηγόρης κατάφερε να συνέλθει και να επιστρέψει στην δοκιμασία. Δείτε το βίντεο.

Πανικός στο MasterChef: Ο Γρηγόρης έκοψε το χέρι του και λιποθύμησε – Σταμάτησε η δοκιμασία

«Πάγωσε» τους πάντες στο MasterChef! Όλη η εκδήλωση σταμάτησε!.

Ένα συγκλονιστικό ατύχημα πάγωσε τους παίκτες στη σημερινή δοκιμασία του MasterChef.

Σήμερα οι παίκτες μαγείρεψαν για τη δοκιμασία αποκλεισμού σε ζευγάρια, ωστόσο ο Γκρέγκορι είχε έναν ανατριχιαστικό τραυματισμό.

Το μαχαίρι κόλλησε στο παστέλ με αποτέλεσμα να κοπεί πολύ άσχημα το δάχτυλό του. Αμέσως ένας διασώστης της παραγωγής μπήκε στην κουζίνα και τότε ο παίκτης έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα με έντονους πόνους.

Οι παίκτες έμειναν άφωνοι στο πλατό, ενώ η δοκιμή διακόπηκε για λίγο.

Ευτυχώς ο παίκτης ανάρρωσε και μπόρεσε να επιστρέψει στην πρόκληση. Είπε μάλιστα με χιούμορ στις κάμερες: «Θέλω να κηρύξω πορτοκαλί συναγερμό αν κάποιος βρει μισό δάχτυλο να μου το φέρει πίσω για να το επανακολλήσω γιατί θα έχουμε πρόβλημα».

Δείτε το βίντεο.

To top