Ο Δημήτρης δημοσιεύει φωτογραφία στο Instagram: Ο γιος του Έλληνα ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ο γιος του Έλληνα ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης Φιλιππίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, αλλά δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

Ο Δημήτρης δημοσιεύει φωτογραφία στο Instagram: Ο γιος του Έλληνα ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο>

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης, ο γιος του Έλληνα ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, νοσηλεύτηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο, όπως αποκαλύπτει φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

Αν και απέφυγε να μοιραστεί λεπτομέρειες για την κατάστασή του, διαβεβαίωσε τους followers του ότι είναι καλά. Η είδηση αυτή έρχεται μετά από μια δύσκολη περίοδο για την οικογένεια Φιλιππίδη, καθώς ο Δημήτρης στήριξε τον πατέρα του κατά τη διάρκεια μιας δίκης για απόπειρα βιασμού που κατέληξε με τον Πέτρο να αποφυλακίζεται με αναστολή.

Η νοσηλεία του Δημήτρη Φιλιππίδη, γιου του Πέτρου Φιλιππίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του γνωστού ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στις 22 Απριλίου, ο 26χρονος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία τον έδειχνε ξαπλωμένο σε κρεβάτι νοσοκομείου με μια πάθηση στο χέρι του. Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάστασή του.

Στο μήνυμά του, ο Δημήτρης ανέφερε ότι όλα είναι καλά, αλλά είναι σαφές ότι οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι για την οικογένεια Φιλιππίδη.

Πρόσφατα, ο Δημήτρης είχε στηρίξει τον πατέρα του σε όλη τη διάρκεια της δίκης του, ο οποίος καταδικάστηκε αρχικά σε 8 χρόνια με αναστολή για απόπειρα βιασμού. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε αργότερα ελεύθερος με αναστολή.

Ο Δημήτρης δημοσιεύει φωτογραφία στο Instagram: Ο γιος του Έλληνα ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
To top