Ο Διονύσης Σαββόπουλος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος προσβλήθηκε για τρίτη φορά από κοροναϊό, αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας. Καλά νέα για τον 79χρονο καλλιτέχνη!

Ο Διονύσης Σαββόπουλος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο>

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο 79χρονος καλλιτέχνης που προσβλήθηκε από το COVID-19 για τρίτη φορά, αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο λόγω υποκείμενων νοσημάτων. Η είδηση αυτή φέρνει ελπίδα στους θαυμαστές και τους ευεργέτες του διάσημου καλλιτέχνη, ο οποίος είχε νοσήσει ξανά από COVID-19 τον Ιούλιο του 2022 και τον Δεκέμβριο.

Καλά νέα: Σαββόπουλος αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο 79χρονος καλλιτέχνης που προσβλήθηκε για τρίτη φορά από κοροναϊό, παρουσίασε βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του.

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, καθώς έχει υποκείμενα νοσήματα που επιδεινώνουν την κατάσταση της υγείας του. Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Σαββόπουλος προσβάλλεται από τον ιό, με την πρώτη του έξαρση να συμβαίνει τον Ιούλιο του 2022 και τη δεύτερη τον Δεκέμβριο. Ελπίζουμε στην πλήρη και ταχεία ανάρρωσή του.

To top