Ο εφιάλτης της Κατερίνας Πλουμιδάκη: Έλληνας πλαστικός χειρουργός καταστρέφει τα χείλη συγγραφέα

Έλληνας πλαστικός χειρουργός καταστρέφει τα χείλη μιας γυναίκας. Η εφιαλτική ιστορία της Κατερίνας Πλουμιδάκη περιλαμβάνει σκέψεις αυτοκτονίας και πολλές επισκέψεις σε γιατρούς.

Ο εφιάλτης της Κατερίνας Πλουμιδάκη: Έλληνας πλαστικός χειρουργός καταστρέφει τα χείλη συγγραφέα>

Περιεχόμενα

  1. Ένας Έλληνας πλαστικός χειρουργός κατέστρεψε τα χείλη της συγγραφέως Κατερίνας Πλουμιδάκη
  2. Η χειρουργική επέμβαση
  3. Τα επακόλουθα
  4. Συνάντηση με τον πλαστικό χειρουργό
  5. Το ψυχικό τίμημα
  6. Δείτε το βίντεο

Έλληνας πλαστικός χειρουργός προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στα χείλη της Κατερίνας Πλουμιδάκη. Δεν μπορούσε να πιει χωρίς καλαμάκι μετά την άστοχη επέμβαση. Ο χειρουργός αντιμετωπίζει κατηγορίες τόσο σε αμερικανικά όσο και σε ελληνικά δικαστήρια.

Ένας Έλληνας πλαστικός χειρουργός κατέστρεψε τα χείλη της συγγραφέως Κατερίνας Πλουμιδάκη

Η Κατερίνα Πλουμιδάκη έζησε μια απίστευτη περιπέτεια εξαιτίας ενός Έλληνα πλαστικού χειρουργού.

Ο εφιάλτης της ξεκίνησε όταν συνάντησε έναν άνδρα που προσφέρθηκε να αφαιρέσει κολλαγόνο από τα χείλη της κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Vail του Κολοράντο τον Νοέμβριο του 2020.

Η χειρουργική επέμβαση

Η χειρουργική επέμβαση υποτίθεται ότι ήταν για την αφαίρεση κολλαγόνου, το οποίο ο συγγραφέας είχε τοποθετήσει πριν από 30 χρόνια.

Ωστόσο, ο πλαστικός χειρουργός αφαίρεσε τον μυϊκό συσφιγκτήρα από τα χείλη της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να πίνει νερό χωρίς καλαμάκι.

«Κάποια στιγμή εξεπλάγην γιατί μου έβγαλε ένα κομμάτι του μυός μου. Νόμιζε ότι ήταν σιλικόνη», περιέγραψε ο συγγραφέας, αλλά ο πλαστικός χειρουργός το πέταξε στα σκουπίδια.

Ήταν όμως ο τενόντιος μυς, από τη μία πλευρά του άνω χείλους στην άλλη, τον οποίο αφαίρεσε ο «πλαστικός χειρουργός». Η Κατερίνα Πλουμιδάκη δεν μπορούσε να φάει για 9 μήνες παρά μόνο με καλαμάκι και τώρα μπορεί να πίνει μόνο υγρά.

Τα επακόλουθα

Στις 26 Ιουλίου, ο χειρουργός της χορήγησε αιμοπετάλια και το ίδιο βράδυ «πέθανε». Έμεινε με «νεκρό» δέρμα για 10 ημέρες και θα μπορούσε να έχει πεθάνει είτε από καρδιακή προσβολή είτε από εγκεφαλικό επεισόδιο είτε από σηψαιμία.

Και ποτέ δεν της περιέγραψε τον κίνδυνο στον οποίο βρισκόταν.

Ο συγγραφέας βρίσκεται στα δικαστήρια με τον χειρουργό, τόσο στα αμερικανικά όσο και στα ελληνικά δικαστήρια. Οι γιατροί της είπαν ότι ο άνθρωπος που την κατέστρεψε δεν γνώριζε καν τα βασικά της ανατομίας. Μέχρι σήμερα έχει επισκεφθεί 22 γιατρούς.

Συνάντηση με τον πλαστικό χειρουργό

Ο Έλληνας πλαστικός χειρουργός γνώρισε την Κατερίνα Πλουμιδάκη και τον σύζυγό της το 2020. Και από το 2021 που πήγε στο γραφείο του, άρχισε ο Γολγοθάς τους. Της συστήθηκε ως ειδικός με εκατοντάδες πελάτες στις ΗΠΑ και τη Λατινική Αμερική.

Ο γιατρός της μιλούσε για χειρουργική επέμβαση ρουτίνας. Και αφού κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ίδιας και του συζύγου της, την έπεισε να κάνει την επέμβαση. Στις 19 Ιουλίου 2021, πήγε στο γραφείο του για να κάνει την επέμβαση.

Το ψυχικό τίμημα

Η συγγραφέας «λύγισε» περιγράφοντας πώς παρά την υποστήριξη που είχε, ένιωθε ότι η πίστη της στον Θεό την έσωσε από την αυτοκτονία. «Σκεφτόμουν τις μεθόδους.

Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ (να πηδήξω) από ένα μπαλκόνι, δεν μπορώ να κάνω διαμελισμούς, δεν είχα χάπια, μόνο κάτι που λέγεται Xanax. Και σκεφτόμουν πόσο χρειάζεται για να «φύγει» ή να μείνει ένα φυτό».

Και ενώ την κατέστρεψε και άφησε μια τρύπα στο άνω χείλος της, ο γιατρός την εγκατέλειψε ενώ εκείνη παρακαλούσε εκείνη και τον σύζυγό της να μην του κάνουν μήνυση.

«Θα με αφήσετε με αυτά τα σκατά;», ρώτησε η Κατερίνα Πλουμιδάκη, περιγράφοντας ότι ο γιατρός απάντησε με ένα «πανηγυρικό» ναι και σημείωσε ότι υπήρχε και κάποιος άλλος μαζί της, αλλά δεν τον κατονόμασε.

Δείτε το βίντεο

Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο με προσοχή, καθώς περιέχει ενοχλητικές εικόνες της χειρουργικής επέμβασης.

Ο εφιάλτης της Κατερίνας Πλουμιδάκη: Έλληνας πλαστικός χειρουργός καταστρέφει τα χείλη συγγραφέα
To top