Ο εμπνευσμένος όρκος της Δανάης Παππά: 22km Walk to St John the Russian | Σασμός Actress Fulfills Meaningful Tradition

Η Δανάη Παππά εκπληρώνει τον όρκο της: Περπατάει 22 χιλιόμετρα σε 5 ώρες στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο. Διαβάστε για το εμπνευσμένο ταξίδι της ηθοποιού στο Προκόπι Ευβοίας.

Ο εμπνευσμένος όρκος της Δανάης Παππά: 22km Walk to St John the Russian | Σασμός Actress Fulfills Meaningful Tradition>

Περιεχόμενα

  1. Ιωάννη του Ρώσου: Ο όρκος της Δανάης Παππά
  2. Ένα ταξίδι με νόημα και ένας όρκος που εκπληρώθηκε

Η Δανάη Παππά, η δημοφιλής ηθοποιός του «Σάσμου», ξεκίνησε ένα αξιοσημείωτο ταξίδι, περπατώντας 22 χιλιόμετρα σε 5 ώρες στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο.

Εκπληρώνοντας ένα σημαντικό τάμα, περπάτησε από την Καμαρίτσα μέχρι το εκκλησάκι στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Προκόπι Ευβοίας. Αυτή η ετήσια παράδοση είχε φέτος ακόμη μεγαλύτερη σημασία για τη Δανάη, συνδυάζοντας την αφοσίωσή της στην εορτή του Αγίου Ιωάννη με την εκπλήρωση του προσωπικού της τάματος.

Διαβάστε περισσότερα για το εμπνευσμένο ταξίδι της στην ανάρτησή της στο Instagram.

Ιωάννη του Ρώσου: Ο όρκος της Δανάης Παππά

Η Δανάη Παππά, η γνωστή ηθοποιός από τη σειρά «Σάσμος», εκπλήρωσε φέτος ένα σημαντικό τάμα, ξεκινώντας έναν περίπατο 22 χιλιομέτρων στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο.

Με ανάρτησή της στο Instagram, μοιράστηκε την εμπειρία της από το περπάτημα από την Καμαρίτσα μέχρι το εκκλησάκι, που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Προκόπι Ευβοίας. Αυτή η ετήσια παράδοση έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Δανάη και φέτος λειτούργησε και ως εκπλήρωση του προσωπικού της τάματος. Μετά από 5 ώρες και 21,7 χιλιόμετρα, έφτασε στον προορισμό της και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της.

Ένα ταξίδι με νόημα και ένας όρκος που εκπληρώθηκε

Η Δανάη Παππά, γνωστή για το ρόλο της στη σειρά «Σασμός», πραγματοποίησε φέτος ένα αξιοσημείωτο ταξίδι, καθώς περπάτησε 22 χιλιόμετρα μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, μοιράστηκε τη δέσμευσή της σε αυτή την ετήσια παράδοση, η οποία έχει βαθιά σημασία για την ίδια. Φέτος, η Δανάη πρόσθεσε ένα επιπλέον επίπεδο σκοπού, εκπληρώνοντας έναν όρκο που είχε δώσει. Μετά από πέντε ώρες περπάτημα από την Καμαρίτσα, έφτασε με επιτυχία στον προορισμό της και γιόρτασε την ολοκλήρωση του όρκου της.

To top