Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος αφηγείται σχεδόν θανατηφόρο νοσηλεία για πέτρες στη χοληδόχο κύστη

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος αφηγείται την παραλίγο θανατηφόρα εμπειρία του και την πορεία του προς την ανάρρωση μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο για επιπλοκές από πέτρες στη χοληδόχο κύστη.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος αφηγείται σχεδόν θανατηφόρο νοσηλεία για πέτρες στη χοληδόχο κύστη>

Περιεχόμενα

  1. Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος αφηγείται την παρ’ ολίγον θανατηφόρα εμπειρία του
  2. Ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη που τον βοήθησαν να αναρρώσει

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος μοιράζεται στο Facebook την παρ’ ολίγον θανατηφόρα εμπειρία του και την πορεία του προς την ανάρρωση μετά από 12 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος αφηγείται την παρ’ ολίγον θανατηφόρα εμπειρία του

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μοιράστηκε πρόσφατα στο Facebook την εμπειρία του από τη δωδεκαήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκών από πέτρες στη χοληδόχο κύστη.

Στην ανάρτησή του, ο Κυμπουρόπουλος περιγράφει τον πόνο και τον φόβο που ένιωσε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, δηλώνοντας μάλιστα ότι «άγγιξε τον θάνατο» κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου.

Επίσης, μοιράστηκε μια φωτογραφία του με καθετήρες στο λαιμό του, η οποία αναγνωρίζει ότι μπορεί να μην είναι πολιτικά ορθή, αλλά ήταν η πραγματικότητα της κατάστασής του.

Ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη που τον βοήθησαν να αναρρώσει

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, ο Κυμπουρόπουλος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον γιατρό και συνάδελφό του Δημήτρη Σχίζα, καθώς και στο υπόλοιπο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον φρόντισε.

Ευχαριστεί το κοινό για το ενδιαφέρον και την αγάπη του και σημειώνει ότι θα κρατήσει τη φωτογραφία ως υπενθύμιση ότι όσο κι αν πονάει ή φοβάται, μπορεί να βρει έναν λόγο να χαμογελάσει ξανά.

Με τη δύναμη του Θεού και την αγάπη του λαού του, ο Κυμπουρόπουλος κατάφερε να αναρρώσει και να επιστρέψει στα καθήκοντά του ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές υπάρχει ελπίδα και φως στην άκρη του τούνελ.

To top