Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο €30.000: Θάνατος αλόγου σε δρόμο της Κέρκυρας πυροδοτεί διαμαρτυρία για την ευημερία των ζώων

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ μετά τον θάνατο αλόγου σε δρόμο της Κέρκυρας. Πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία για την προστασία των ζώων. Βίντεο δείχνει αντιπαράθεση με ποδηλάτη στο σημείο κατάρρευσης.

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο €30.000: Θάνατος αλόγου σε δρόμο της Κέρκυρας πυροδοτεί διαμαρτυρία για την ευημερία των ζώων>

Ο ιδιοκτήτης ενός αλόγου που βρήκε τραγικό θάνατο στην Κέρκυρα συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ για παραβίαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων.

Η σύλληψη έγινε μετά από προκαταρκτική έρευνα που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας, υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Οι φιλοζωικές οργανώσεις πραγματοποίησαν επίσης διαμαρτυρία ζητώντας να σταματήσουν οι θανάτοι ζώων. Ένα βίντεο που κυκλοφορεί δείχνει άσχετα άτομα να αντιμετωπίζουν έναν ποδηλάτη στο σημείο της κατάρρευσης του αλόγου.

Κέρκυρα: Συλλήψεις και πρόστιμο για το θάνατο αλόγου

Ο 76χρονος ιδιοκτήτης του αλόγου που βρήκε τραγικό θάνατο σε κεντρικό δρόμο της Κέρκυρας συνελήφθη για παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας από το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας.

Ο ιδιοκτήτης θα οδηγηθεί στην εισαγγελική αρχή, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ. Εν τω μεταξύ, φιλοζωικά σωματεία πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το παλιό φρούριο, ζητώντας να σταματήσει η θανάτωση ζώων με σκοπό το κέρδος.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει άσχετα άτομα να αντιμετωπίζουν έναν ποδηλάτη που σταμάτησε στο σημείο της κατάρρευσης του αλόγου.

To top