Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε θετικός στις εξετάσεις: Ακυρώθηκε η εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και το Άγιο Όρος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε θετικός σε κοροναϊό, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι εκδρομές στη Θεσσαλονίκη και το Άγιο Όρος. Μείνετε ενημερωμένοι, δείτε το βίντεο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε θετικός στις εξετάσεις: Ακυρώθηκε η εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και το Άγιο Όρος>

Περιεχόμενα

  1. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό: Ακυρώνονται οι εκδρομές στη Θεσσαλονίκη και το Άγιο Όρος
  2. Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακυρώθηκε η περιοδεία στη Θεσσαλονίκη και το Άγιο Όρος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό: Ακυρώνονται οι εκδρομές στη Θεσσαλονίκη και το Άγιο Όρος

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα θετικά αποτελέσματα του τεστ Κοβονιόν-19, με αποτέλεσμα την ακύρωση της προγραμματισμένης περιοδείας του στη Θεσσαλονίκη και της επίσκεψής του στο Άγιο Όρος. Με ένα βίντεο στο Instagram, εξέφρασε την απογοήτευσή του, αλλά διαβεβαίωσε ότι θα επαναπρογραμματίσει τις επισκέψεις. Μείνετε ενημερωμένοι παρακολουθώντας το βίντεο.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακυρώθηκε η περιοδεία στη Θεσσαλονίκη και το Άγιο Όρος.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακυρώθηκε η περιοδεία στη Θεσσαλονίκη και το Άγιο Όρος.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στο Covid-19 μετά από εξέταση που υποβλήθηκε. Ο ίδιος εξέφρασε την ασθένειά του και μοιράστηκε τη δυσάρεστη είδηση.

Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη περιοδεία του στη Χαλκιδική το Σάββατο και η προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Άγιο Όρος την παραμονή και την ημέρα του Αγίου Πνεύματος ακυρώθηκαν.

Σε ένα βίντεο στο Instagram, αναφέρθηκε στην κατάσταση, λέγοντας: «Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα. Ωστόσο, μερικές φορές έχουν κάποιο τίμημα. Σήμερα, έκανα το τεστ Covid και βρέθηκα θετικός.

Θα πρέπει να μείνω στο σπίτι για λίγες ημέρες. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος όπως είχαμε προγραμματίσει. Αλλά δεν πειράζει, θα πάω εκεί σε άλλη περίπτωση. Στο μεταξύ, μπορείτε να περιμένετε το επόμενο βίντεο μου στο TikTok».

Μείνετε ενημερωμένοι παρακολουθώντας το βίντεο.

To top