Ο Λάκης Γαβαλάς αμφισβητεί τις ικανότητες και τον πλούτο του Άκη Πετρετζίκη

Ο Λάκης Γαβαλάς αμφισβητεί τον πλούτο και τις μαγειρικές ικανότητες του Άκη Πετρετζίκη. Διαβάστε παρακάτω τις απόψεις του Γαβαλά για τον διάσημο σεφ και την καριέρα της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ο Λάκης Γαβαλάς αμφισβητεί τις ικανότητες και τον πλούτο του Άκη Πετρετζίκη>

Περιεχόμενα

  1. Λάκης Γαβαλάς: Ο πλούτος και οι μαγειρικές ικανότητες του Άκη Πετρετζίκη
  2. Η γνώμη του Λάκη Γαβαλά για την Geneviève Mazari

Ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο με τα σχόλιά του για τον πλούτο και τις μαγειρικές ικανότητες του Άκη Πετρετζίκη.

Ο Γαβαλάς μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις του για τη fashionista που έγινε παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού Geneviève Mazari. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Λάκης Γαβαλάς: Ο πλούτος και οι μαγειρικές ικανότητες του Άκη Πετρετζίκη

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριέτη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς εξέφρασε τον σκεπτικισμό του για τον πλούτο και τις μαγειρικές ικανότητες του Άκη Πετρετζίκη.

Ο Γαβαλάς αναρωτήθηκε φωναχτά πώς ο Πετρετζίκης έχει βγάλει τόσα πολλά χρήματα, δεδομένου ότι δεν ξέρει καν να κόβει σωστά το σκόρδο.

Η γνώμη του Λάκη Γαβαλά για την Geneviève Mazari

Ο Γαβαλάς μοιράστηκε επίσης τη γνώμη του για την Geneviève Mazari, επαινώντας το κακόγουστο χιούμορ της που μπορεί να είναι προκλητικό και «ταβερνιάρικο». Σημείωσε ότι ξεκίνησε από τη μόδα και εξεπλάγη όταν έμαθε ότι θα παρουσίαζε ένα τηλεπαιχνίδι.

Ο Γαβαλάς πρόσθεσε ότι θα είχε δηλώσει συμμετοχή στο σόου αν ήξερε το παιχνίδι που παρουσίαζε η Mazari, ειδικά αν αφορούσε τη μαγειρική.

To top