Ο Μάκης Βορίδης φαβορί για το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, λέει το Powergame.gr

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει στο στόχαστρό του τον Μάκη Βορίδη για τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, καθώς επιδιώκει να αναμορφώσει το επί μακρόν επικριμένο υπουργείο. Ο Βορίδης, δικηγόρος και έμπειρος πολιτικός, θεωρείται ότι διαθέτει τις απαραίτητες δεξιότητες και την πολιτική δεινότητα για να αντιμετωπίσει τις παγιωμένες πρακτικές και συμπεριφορές εντός του υπουργείου.

Ο Μάκης Βορίδης φαβορί για το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, λέει το Powergame.gr>

Ο Μάκης Βορίδης, έμπειρος δικηγόρος και πολιτικός, φέρεται να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχηματίσει σήμερα νέα κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο πρωθυπουργός στοχεύει να εκσυγχρονίσει το πολύπαθο υπουργείο Δικαιοσύνης κατά την επόμενη θητεία του. Η νομική επάρκεια και η πολιτική οξυδέρκεια του Βορίδη τον καθιστούν κατάλληλο υποψήφιο για να αντιμετωπίσει τις παγιωμένες πρακτικές και συμπεριφορές στο υπουργείο.

Ο Μάκης Βορίδης προορίζεται για το υπουργείο Δικαιοσύνης

Ο Μάκης Βορίδης είναι ο επικρατέστερος για το υπουργείο Δικαιοσύνης, εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχηματίσει νέα κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός στοχεύει να εκσυγχρονίσει το πολύπαθο υπουργείο Δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια της επόμενης θητείας του.

Έχει αποφασίσει να φέρει έναν δικηγόρο, συγκεκριμένα έναν έμπειρο, για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις. Η νομική επάρκεια του Βορίδη δεν είναι ο μόνος παράγοντας, καθώς η πολιτική του εμπειρία είναι επίσης απαραίτητη για την αντιμετώπιση των παγιωμένων νοοτροπιών και πρακτικών στο υπουργείο.

Η στήλη Big Mouth του powergame.gr έχει αναφερθεί στην εξέλιξη αυτή.

To top