«Ο Μητσοτάκης φοβάται τον Τσίπρα»: Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Τσαπανίδου

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πόπη Τσαπανίδου επικρίνει τον Μητσοτάκη και κατηγορεί την κυβέρνησή του για διαφθορά και κατάλυση του κράτους δικαίου.

«Ο Μητσοτάκης φοβάται τον Τσίπρα»: Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Τσαπανίδου>

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πόπη Τσαπανίδου, επέκρινε τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι φοβάται μια κυβέρνηση Προοδευτικής Συνεργασίας υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Κατηγόρησε τη σημερινή κυβέρνηση για διαφθορά, υποκλοπές και κατάλυση του κράτους δικαίου. Η Τσαπανίδου προκάλεσε επίσης τον Μητσοτάκη σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ για να συγκρίνουν τα προγράμματα και τις θέσεις τους. Τα σχόλια ήρθαν ως απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού για «πολιτικό τερατούργημα».

Τα σχόλια απευθύνονταν και στον Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι δυσφημεί την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πόπη Τσαπανίδου, ο κ. Μητσοτάκης φοβάται την επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που θα φέρει την αλλαγή με κυβέρνηση Προοδευτικής Συνεργασίας.

Η κ. Τσαπανίδου κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι ηγείται μιας «κυβέρνησης της επιτήρησης, της ακρίβειας και των πλειστηριασμών» και ότι φοβάται να αντιμετωπίσει τον Αλέξη Τσίπρα σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ.

Επίσης, απάντησε στους ισχυρισμούς του Γιάννη Οικονόμου ότι ο Τσίπρας διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό, λέγοντας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αυτή που έχει κάνει την Ελλάδα ευρωπαϊκή εξαίρεση με τη διαφθορά, τις υποκλοπές και την καταστροφή του κράτους δικαίου.

To top