Ο Μητσοτάκης θέτει εκλογικά διλήμματα στο βίντεο του TikTok

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει την ημερομηνία των εκλογών της 21ης Μαΐου και εκθέτει τα διλήμματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σε ένα βίντεο στο TikTok. Μιλάει για τις επιτυχίες της κυβέρνησης, αλλά αναγνωρίζει επίσης αδυναμίες και λάθη και καλεί να σαρώσει τις παθογένειες, τους αναχρονισμούς και την αναποτελεσματικότητα που κρατούν την Ελλάδα πίσω.

Ο Μητσοτάκης θέτει εκλογικά διλήμματα στο βίντεο του TikTok>

Περιεχόμενα

  1. Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα διλήμματα των εκλογών – Ο πρωθυπουργός ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok
  2. Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok για τα διλήμματα των εκλογών

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε επίσημα την προεκλογική περίοδο ανακοινώνοντας την ημερομηνία των εκλογών της 21ης Μαΐου. Με αφορμή αυτό το γεγονός, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο συζητά τα διλήμματα των εκλογών.

Στο βίντεο, ο Μητσοτάκης κάνει έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου των τελευταίων τεσσάρων ετών, επισημαίνοντας τις επιτυχίες της και αναγνωρίζοντας τις αδυναμίες και τα λάθη της. Θέτει επίσης τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και τονίζει την ανάγκη για τολμηρή δράση για να προχωρήσει η χώρα μπροστά.

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα διλήμματα των εκλογών – Ο πρωθυπουργός ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok

Με την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε επίσημα την προεκλογική περίοδο. Πριν από λίγο μάλιστα ανέβασε στο TikTok και ένα βίντεο με τα διλήμματα των εκλογών.

Στο βίντεο, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου και κάνει έναν μίνι απολογισμό του κυβερνητικού έργου της τελευταίας τετραετίας, δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση τήρησε τις κεντρικές προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Παράλληλα, τονίζει ότι μέχρι τις εκλογές «θα μιλάμε με ειλικρίνεια για τις αδυναμίες και τα λάθη μας».

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok για τα διλήμματα των εκλογών

«Ανακοινώσαμε λοιπόν την ημερομηνία των εκλογών. Θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου. Μέχρι τότε θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά.

Να κάνουμε έναν ειλικρινή απολογισμό του έργου μας αυτά τα τέσσερα χρόνια, τι έχουμε πετύχει, να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τις αδυναμίες και τα λάθη μας. Να υπενθυμίσουμε στους πολίτες πού ήταν η Ελλάδα το 2019 και πού είναι η Ελλάδα το 2023. Να υπενθυμίσουμε στους πολίτες ότι τηρήσαμε τις βασικές προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Μειώσαμε τους φόρους, μειώσαμε τις εισφορές.

Δημιουργήσαμε περισσότερες θέσεις εργασίας. Προστατεύσαμε τα σύνορά μας, ενισχύσαμε την εθνική μας άμυνα. Ψηφιοποιήσαμε επίσης το κράτος.

Αλλά θα μιλήσουμε επίσης για τα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα. Για το γεγονός ότι οι μισθοί στη χώρα μας είναι ακόμη χαμηλοί και πρέπει να αυξηθούν. Ότι οι νέοι μας αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εξεύρεση στέγης.

Για τις αδυναμίες που υπάρχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο μπορεί να άντεξε παρά την πανδημία, αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες. Και πάνω απ’ όλα, να μιλήσουμε για όλα αυτά που μας κρατούν πίσω. Για τις μεγάλες παθογένειες του κράτους, για τις εστίες αναχρονισμού, αναποτελεσματικότητας. Όλα αυτά πρέπει να τα σαρώσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα.

Και αυτή είναι η εντολή που θα ζητήσω προσωπικά από τον ελληνικό λαό.

Πιο γρήγορα, πιο τολμηρά, για να πάει η Ελλάδα μπροστά και ψηλότερα. Και αυτό είναι που θα ψηφίσουμε στις 21 Μαΐου».

To top