Ο Ντέμης Νικολαΐδης υποστηρίζει τη σχέση της κόρης του με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Διαβάστε για την έγκριση του Ντέμη Νικολαΐδη στη σχέση της κόρης του με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, έναν 34χρονο παίκτη του βόλεϊ. Μάθετε περισσότερα για τη σχέση τους και πώς ο Ντέμης έδωσε την έγκρισή του στον εραστή της Μελίνας.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης υποστηρίζει τη σχέση της κόρης του με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη>

Περιεχόμενα

  1. Η έγκριση του Ντέμη Νικολαΐδη για τη σχέση της κόρης του
  2. Υποστήριξη του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη
  3. Συνάντηση με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Διαβάστε για την έγκριση του Ντέμη Νικολαΐδη στη σχέση της κόρης του με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, έναν 34χρονο παίκτη του βόλεϊ.

Ο Ντέμης όχι μόνο υποστηρίζει τη σχέση αλλά είναι και φανατικός θαυμαστής του Αλέξανδρου, δείχνοντας την υποστήριξή του σε αυτόν ως αθλητή και σύντροφο της κόρης του. Μάθετε περισσότερα για τη σχέση τους και πώς ο Ντέμης έχει δώσει την έγκρισή του στον εραστή της Μελίνας.

Η έγκριση του Ντέμη Νικολαΐδη για τη σχέση της κόρης του

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και πατέρας της Μελίνας, στηρίζει απόλυτα τη σχέση της κόρης του με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Η Μελίνα και ο Αλέξανδρος, ο οποίος είναι επίσης παίκτης του βόλεϊ, εκφράζουν τον έρωτά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι γονείς της είναι πάντα εκεί για να τη στηρίξουν.

Υποστήριξη του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Ο Ντέμης όχι μόνο εγκρίνει τη σχέση αυτή αλλά είναι και μεγάλος θαυμαστής του Αλέξανδρου. Τον στηρίζει ως αθλητή και ως σύντροφο της κόρης του.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, έκανε like στο Instagram σε μια φωτογραφία του Αλέξανδρου που παίζει βόλεϊ, δείχνοντας την υποστήριξή του.

Συνάντηση με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντέμης δίνει την έγκρισή του στον σύντροφο της Μελίνας. Σε συνέντευξή της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day, αποκαλύφθηκε ότι ο Ντέμης έχει γνωρίσει τον Αλέξανδρο και τον εγκρίνει.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης υποστηρίζει τη σχέση της κόρης του με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Ο γυμναστής επισκέπτεται συχνά και το Λονδίνο και περνούν πολύ καλά μαζί.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης υποστηρίζει τη σχέση της κόρης του με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη
To top