Ο πατέρας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη βοήθεια που έσωσε τη ζωή της 26χρονης Ανυσία στην τραγωδία στα Τέμπη

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο πατέρας της εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη σωτήρια βοήθεια.

Ο πατέρας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη βοήθεια που έσωσε τη ζωή της 26χρονης Ανυσία στην τραγωδία στα Τέμπη>

Περιεχόμενα

  1. Τραγωδία στα Τέμπη: Μια ενημέρωση για την κατάσταση της Ανυσία
  2. Εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια που σώζει ζωές

Μια τραγωδία στα Τέμπη άφησε την 26χρονη Ανυσία να νοσηλευτεί ξανά στο νοσοκομείο μετά από αλλαγές στα τραύματά της. Ο πατέρας της εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε όσους βοήθησαν να σωθεί η ζωή της κόρης του.

Τραγωδία στα Τέμπη: Μια ενημέρωση για την κατάσταση της Ανυσία

Την Τρίτη του Πάσχα, η 26χρονη Ανυσία εισήχθη εκ νέου στο νοσοκομείο για αλλαγές στα τραύματά της – εγκαύματα και εξετάσεις, από το οποίο πήρε εξιτήριο σήμερα.

Ο πατέρας της, Κώστας Λιούρης, μίλησε στη Samos Voice για να ενημερώσει για την κατάστασή της.

Σύμφωνα με τον κ. Λιούρη, κάθε μέρα υπάρχει βελτίωση και αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του σε όλους εκείνους που βοήθησαν την κόρη του να ζήσει σήμερα και να είναι πλέον σε ανάρρωση.

Ο κ. Λιούρης ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή της Α’ ΜΕΘ, τον διευθυντή της Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «Παπανικολάου», τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου, που έσωσαν τη ζωή της κόρης του.

Ευχαριστεί επίσης τον διοικητή και τον υποδιοικητή του νοσοκομείου, καθώς και τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το λοιπό προσωπικό του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, που έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για την κόρη του κατά τις δύο κρίσιμες πρώτες ημέρες που παρέμεινε στη ΜΕΘ εκεί.

Ο κ. Λιούρης ευχαριστεί επίσης το ασθενοφόρο που την παρέλαβε από το ατύχημα και τη μετέφερε στο παραπάνω νοσοκομείο, καθώς και τον αναισθησιολόγο που επέβαινε και έκανε ανάνηψη στο παιδί του, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, τους διασώστες, τους εθελοντές και όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν στο ατύχημα στα Τέμπη.

Ο Λιούρης ευχαριστεί ιδιαίτερα την Κατερίνα, η οποία βρισκόταν στο πλευρό της Ανούσιας έξω από τα συντριμμένα τρένα, καθώς και τον Πάρη και τον Δημήτρη για τη στήριξή τους.

Εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια που σώζει ζωές

Τα λόγια του Λιούρη χρησιμεύουν ως υπενθύμιση του κρίσιμου ρόλου που διαδραματίζουν οι επαγγελματίες υγείας και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης στις κοινότητές μας.

Οι ακούραστες προσπάθειές τους και η γρήγορη σκέψη τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε καταστάσεις ζωής ή θανάτου. Θα πρέπει να αφιερώσουμε ένα λεπτό για να εκτιμήσουμε το έργο τους και να αναγνωρίσουμε τον αντίκτυπο που έχουν στη ζωή μας.

To top