Ο πατέρας του Νίκου Ναλμπάντη εκδίδεται στην Ελλάδα: Κηδεία θύματος τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Ο πατέρας του νεκρού αυτοκινητιστή Νίκου Ναλμπάντη εκδόθηκε στην Ελλάδα από τις τουρκικές φυλακές. Στην Περαία θα γίνει η κηδεία του θύματος του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Ο πατέρας του Νίκου Ναλμπάντη εκδίδεται στην Ελλάδα: Κηδεία θύματος τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη>

Περιεχόμενα

  1. Τέμπη: Πατέρας του νεκρού αυτοκινητιστή Νίκου Ναλμπάντη εκδίδεται στην Ελλάδα
  2. Προσπάθειες για έκδοση
  3. Διατάξεις κηδείας
  4. Μια σπαρακτική απώλεια

Ο πατέρας του εκλιπόντος αυτοκινητιστή Νίκου Ναλμπάντη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, εκδόθηκε στην Ελλάδα.

Μετά την κράτησή του σε τουρκικές φυλακές, ο Δημήτριος Ναλμπάντης επιστρέφει στη χώρα μας, μετά από αίτημα των ελληνικών αρχών. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την έναρξη της διαδικασίας έκδοσης από την κυβέρνηση, προκειμένου να τον φέρει πίσω για την κηδεία του γιου του.

Ο Νίκος Ναλμπάντης ήταν ανάμεσα στα 57 θύματα του μοιραίου σιδηροδρομικού δυστυχήματος και η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 16 Μαρτίου στην Περαία. Πρόκειται για μια σπαρακτική απώλεια για την οικογένεια, καθώς ανυπομονούσαν για την απελευθέρωση του πατέρα του Νίκου για τον επερχόμενο γάμο του.

Τέμπη: Πατέρας του νεκρού αυτοκινητιστή Νίκου Ναλμπάντη εκδίδεται στην Ελλάδα

Ο πατέρας του Νίκου Ναλμπάντη, του οδηγού που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του σε σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, εκδίδεται στην Ελλάδα μετά από αίτημα των ελληνικών αρχών.

Μετά την κράτησή του σε τουρκική φυλακή, ο Δημήτριος Ναλμπάντης βρίσκεται καθ’ οδόν προς την Ελλάδα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του DHA.

Προσπάθειες για έκδοση

Μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου ο Νίκος Ναλμπάντης ήταν μεταξύ των 57 θυμάτων, η ελληνική κυβέρνηση κίνησε ταχύτατα τις διαδικασίες για την έκδοση του πατέρα του από τουρκική φυλακή.

Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ζήτησε την έκδοση και χάρη στη θετική έκβαση, ο Δημήτριος Ναλμπάντης επιστρέφει στην Ελλάδα για την κηδεία του παιδιού του.

Διατάξεις κηδείας

Η κηδεία του 28χρονου Νίκου Ναλμπάντη θα γίνει την Πέμπτη 16 Μαρτίου στην Περαία του Δήμου Έδεσσας. Ο Νίκος, μηχανοδηγός σε εμπορική αμαξοστοιχία, έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Η ακριβής ώρα της κηδείας δεν έχει ακόμη καθοριστεί, αλλά ο πατέρας του θα επιστρέψει στην Τουρκία λίγο μετά την ταφή.

Μια σπαρακτική απώλεια

Πρόκειται για μια καταστροφική εξέλιξη για την οικογένεια Ναλμπάντη, καθώς περίμεναν με ανυπομονησία την αποφυλάκιση του πατέρα του Νίκου από τη φυλακή για τον επικείμενο γάμο του.

Ωστόσο, αντί να γιορτάσει, έρχεται τώρα να αναπαύσει το αγαπημένο του παιδί.

Ο πατέρας του Νίκου Ναλμπάντη εκδίδεται στην Ελλάδα: Κηδεία θύματος τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη
To top