Ο Παύλος Γλύξμπουργκ γιορτάζει το παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα στις ΗΠΑ

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ γιορτάζει το ελληνικό Πάσχα στις ΗΠΑ με παραδοσιακά έθιμα, παρά το μειωμένο ενδιαφέρον για τα ελληνικά ακίνητα.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ γιορτάζει το παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα στις ΗΠΑ>

Περιεχόμενα

  1. Ο Παύλος Γλύξμπουργκ γιορτάζει το ελληνικό Πάσχα στη Νέα Υόρκη με αρνί και ψητό κοτόπουλο στο Hamptons
  2. Μειωμένο ενδιαφέρον για τα ελληνικά ακίνητα
  3. Ένα παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα στο Χάμπτονς

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και η οικογένειά του θα γιορτάσουν το ελληνικό Πάσχα στις ΗΠΑ στο σπίτι τους στο Χάμπτονς.

Παρά το μειωμένο ενδιαφέρον για τα ελληνικά ακίνητα, η απόφασή τους να αγοράσουν ακίνητο στην Ελλάδα είναι οριστική.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ γιορτάζει το ελληνικό Πάσχα στη Νέα Υόρκη με αρνί και ψητό κοτόπουλο στο Hamptons

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ, ο Παύλος Γλύξμπουργκ θα εξακολουθήσει να τηρεί τα παραδοσιακά ελληνικά πασχαλινά έθιμα.

Φέτος, ο ίδιος και η οικογένειά του δεν θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα και αντ’ αυτού θα μείνουν στο Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, γνωστό για την εκπληκτική θέα του Ατλαντικού Ωκεανού που κόβει την ανάσα.

Μειωμένο ενδιαφέρον για τα ελληνικά ακίνητα

Οι δημόσιες εμφανίσεις του Paul στην Ελλάδα έχουν μειωθεί πρόσφατα, προκαλώντας ανησυχία στους κτηματομεσίτες που είχαν έρθει σε επαφή με τον ίδιο και τους συνεργάτες του για την προώθηση πολυτελών ακινήτων στην Αθήνα.

Αν και το ενδιαφέρον για αγορά έχει μειωθεί τις τελευταίες εβδομάδες, το περιβάλλον του Paul επιβεβαίωσε ότι η απόφαση για αγορά ακινήτων στην Ελλάδα είναι οριστική και αμετάκλητη.

Ένα παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα στο Χάμπτονς

Καθώς πλησιάζει το Πάσχα, η οικογένεια του Paul απολαμβάνει τον χρόνο της στην έπαυλή της στη Νέα Υόρκη, όπου σκοπεύουν να γιορτάσουν με ένα παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι. Έχουν ήδη παραγγείλει αρνί στη σούβλα, κοκορέτσι και κοντοσούβλι.

To top