Ο πολιτικός μετασχηματισμός της Κρήτης: Ο Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ αγωνίζονται για την αλλαγή

Αγωνιζόμενος για ένα νέο πολιτικό χρώμα στην Κρήτη, ο Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δίκαιη ανάπτυξη και την ελπίδα. Ενταχθείτε στο κίνημά τους στις 25 Ιουνίου και διαμορφώστε ένα ισχυρότερο μέλλον για την Ελλάδα.

Ο πολιτικός μετασχηματισμός της Κρήτης: Ο Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ αγωνίζονται για την αλλαγή>

Περιεχόμενα

  1. Ανδρουλάκης από το Ρέθυμνο: «Αγωνιζόμαστε για να δώσουμε στην Κρήτη το πολιτικό χρώμα που της ταιριάζει»
  2. Αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια
  3. Ανησυχίες σχετικά με τη φορολογία και τις πολιτικές αλλαγές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται σε μια αποστολή να δώσει στην Κρήτη το πολιτικό χρώμα που της αξίζει. Δίνει έμφαση στην κοινωνική δικαιοσύνη, την ελπίδα και τη δίκαιη ανάπτυξη με ταυτόχρονη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης.

Με το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη στοχεύουν στην υπεράσπιση μιας αξιοπρεπούς Ελλάδας που θα προσφέρει ευκαιρίες στις νέες γενιές και θα ευημερεί στην Ευρώπη. Συμμετέχετε στην προσπάθειά τους στις 25 Ιουνίου και στηρίξτε το μήνυμά τους για να εξασφαλίσετε ένα ισχυρότερο μέλλον για το κίνημα στις επερχόμενες εκλογές.

Ανδρουλάκης από το Ρέθυμνο: «Αγωνιζόμαστε για να δώσουμε στην Κρήτη το πολιτικό χρώμα που της ταιριάζει»

Να εμπιστευτούν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους πολίτες του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Κρήτη ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια

«Αγωνιζόμαστε από κάθε γωνιά της Κρήτης για να δώσουμε στο νησί μας το πολιτικό χρώμα που του ταιριάζει, το πράσινο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας, το πράσινο της ελπίδας και της προοπτικής», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Αγωνιζόμαστε με το λόγο της αλήθειας και επιμένω στη δίκαιη ανάπτυξη, στη μείωση των φορολογικών βαρών από τις πλάτες της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων Ελλήνων».

Ανησυχίες σχετικά με τη φορολογία και τις πολιτικές αλλαγές

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την ανησυχία του για τη φορολογική πολιτική των άλλων κομμάτων, δηλώνοντας: «…έχουμε άλλες αγωνίες από τον κ. Μητσοτάκη.

Όπως είδαμε τις τελευταίες ημέρες, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην φορολογηθούν τα υπερκέρδη των ολιγαρχών. Με ανησυχεί επίσης η αλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν μιλάει πλέον για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών».

Το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ για να μείνει, «…για να υπερασπιστεί μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες στις νέες γενιές, μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, μια Ελλάδα που θα είναι ισχυρή στην Ευρώπη.

Αυτή την Ελλάδα θα ξαναδημιουργήσει η Δημοκρατική Παράταξη του ΠΑΣΟΚ στη νέα εποχή και είμαι βέβαιος ότι στις 25 Ιουνίου οι πολίτες θα αγκαλιάσουν ακόμη πιο έντονα αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε με τους οπαδούς του κινήματος στη συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία Περάματος και τους διαβεβαίωσε ότι στις επόμενες εκλογές τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ θα αυξηθούν, ζητώντας τους να μεταφέρουν το μήνυμα ότι είναι απαραίτητο το κίνημα να βρίσκεται στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και φυσικά να μην χάσει την έδρα του κόμματος στο νομό.

To top