Ο πρώην άσος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης αρνείται πολιτική εμπλοκή με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης αρνείται την πολιτική του εμπλοκή με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εκλογές.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης αρνείται πολιτική εμπλοκή με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ>

Περιεχόμενα

  1. Κατηγορηματική διάψευση από τον πρώην άσο της ΑΕΚ Ντέμη Νικολαΐδη
  2. «Δεν έχω ιδέα»: Ντέμης Νικολαΐδης

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης διαψεύδει τις φήμες περί πολιτικής εμπλοκής του με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εκλογές. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Κατηγορηματική διάψευση από τον πρώην άσο της ΑΕΚ Ντέμη Νικολαΐδη

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί πολιτικών φιλοδοξιών του, βάζοντας τέλος στις εικασίες ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τον συνέδεαν με τις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου, αλλά ο ίδιος διέψευσε τους ισχυρισμούς αυτούς στην εκπομπή του στον bwinSPOR FM 94,6.

«Δεν έχω ιδέα»: Ντέμης Νικολαΐδης

Ο κ. Νικολαΐδης δήλωσε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ασχοληθεί με την πολιτική και ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν σχετικά με την υποψηφιότητά του. Τόνισε ότι δεν έχει δεχθεί κανένα τηλεφώνημα και δεν έχει ιδέα για τέτοιες πιθανότητες.

«Το θέμα δεν είναι αν θα είμαι υποψήφιος ή όχι, το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα. Είναι άλλο πράγμα να το λέω εγώ και άλλο πράγμα να το λέω εγώ… Θα μπορούσα να έχω επαφές, παιδί μου, και να μην κατέβω. Δεν θα μπορούσα; Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ιδέα. Το τηλέφωνο δεν έχει χτυπήσει. Δεν έχω ιδέα», είπε.

Με απλά λόγια, ο Ντέμης Νικολαΐδης διέψευσε τις φήμες για την πολιτική του εμπλοκή και διαβεβαίωσε ότι δεν γνωρίζει ούτε σχεδιάζει να εισέλθει στον πολιτικό στίβο.

To top