Ο Τάσος Μπουγάς απαντά στην αντιπαράθεση για το εξώφυλλο της διαφήμισης Jumbo.

Ο Τάσος Μπουγάς απαντά στη διαμάχη για το εξώφυλλο της διαφήμισης Jumbo στο “My Moon” της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Ο Τάσος Μπουγάς απαντά στην αντιπαράθεση για το εξώφυλλο της διαφήμισης Jumbo.>

Ο Τάσος Μπουγάς, ο “πλανητάρχης”, απαντά στη διαμάχη γύρω από τη διαφήμιση των Jumbo με τη διασκευή του στο “My Moon” της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

“Είναι δικό της πρόβλημα να είναι λυπημένη”: Τάσος Μπουγάς για την πασχαλινή διαφήμιση

Ο Τάσος Μπουγάς μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή “Χαμογέλα ξανά” για το τραγούδι “Το φεγγάρι μου”, το οποίο διασκευάστηκε στη διαφήμιση των Jumbo.

Ο “πλανητάρχης”, που αρχικά ερμήνευσε η Νατάσσα Θεοδωρίδου, αναφέρθηκε στη χρήση του τραγουδιού στη διαφήμιση με τα αρνιά και τα κοκόρια και στην ενόχληση της τραγουδίστριας.

Όταν ρωτήθηκε για τη διαμάχη, ο Τάσος Μπουγάς απάντησε: “Υπήρξε ένα μεγάλο νταβαντούρι με εμένα και το διαφημιστικό. Άλλοι είναι θυμωμένοι, άλλοι δεν είναι θυμωμένοι γιατί έχουν πάρει “πακέτα””.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν επικοινώνησε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και απάντησε: “Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Την αναγνωρίζω ως τραγουδίστρια, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω μαζί της. Να ρωτήσω τη Νατάσα αν θα τραγουδήσω το τραγούδι; Δεν έχει καμία σχέση με αυτό”.

Ο Τάσος Μπουγάς συνέχισε λέγοντας: “Το πρόβλημα είναι της Νατάσας Θεοδωρίδου. Εγώ επανέφερα το τραγούδι στην επικαιρότητα γιατί είχε ξεχαστεί και δεν παιζόταν σε κανένα μαγαζί και δεν ξέρω αν το έπαιζε η ίδια”.

Πρόσθεσε επίσης: “Θα συνεργαζόμουν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά έχω συνεργαστεί με μεγαλύτερα ονόματα από τη Νατάσα. Είμαι ερμηνευτής τραγουδιών, αυτό λένε τα συμβόλαια που κάνω”.

Εν κατακλείδι, όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε ξανά ένα διαφημιστικό σποτ για τα Jumbo, ο Τάσος Μπουγάς απάντησε, “γιατί όχι;”.

To top