Ο Τσίπρας δεσμεύεται να υψώσει φράχτη κατά της αδικίας

Ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται να «υψώσει φράχτη ενάντια στην αδικία» με μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας που θα φέρει δικαιοσύνη στην κοινωνία.

Ο Τσίπρας δεσμεύεται να υψώσει φράχτη κατά της αδικίας>

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-PS, έχει υποσχεθεί να «υψώσει φράχτη ενάντια στην αδικία».

Σε ομιλία του σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, ο κ. Τσίπρας μίλησε για τη δέσμευση του κόμματός του σε μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας, η οποία, όπως πιστεύει, θα φέρει δικαιοσύνη στην κοινωνία μέσα από αυξήσεις μισθών, μειώσεις τιμών, ρύθμιση του χρέους και ένα ισχυρό, δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος. Κατηγόρησε επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργούς του ότι αποφεύγουν να συζητήσουν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.

Ο Τσίπρας υπόσχεται να υψώσει φράχτη κατά της αδικίας

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ PS, δεσμεύτηκε ότι «θα υψώσει φράχτη ενάντια στην αδικία» μιλώντας σε πολίτες και στελέχη σε κεντρικό καφέ στην πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Τόνισε τη σημασία μιας κυβέρνησης προοδευτικής συνεργασίας που θα φέρει δικαιοσύνη στην κοινωνία μέσα από αυξήσεις μισθών, μειώσεις τιμών, ρύθμιση του χρέους και ένα ισχυρό, δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργούς του ότι αποφεύγουν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και επιδίδονται σε ένα «κρεσέντο τοξικότητας και διχασμού».

Δήλωσε ότι οι επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου θα αναδείξουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ και μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας που θα φέρει δικαιοσύνη στην κοινωνία.

To top