Ο Τσίπρας κατηγορεί τον Μητσοτάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί στο σχηματισμό κυβέρνησης

Ο Τσίπρας κατηγορεί τον Μητσοτάκη για υπονόμευση της εκλογικής διαδικασίας και αθέτηση υποσχέσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ συσπειρώνεται για την πολιτική αλλαγή και τη νίκη στην Ελλάδα.

Ο Τσίπρας κατηγορεί τον Μητσοτάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί στο σχηματισμό κυβέρνησης>

Τσίπρας: «Μητσοτάκης κλαίει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα σχηματίσει κυβέρνηση – Ξέρει ότι είμαστε μπροστά». Το αποψινό συλλαλητήριο στην Καρδίτσα σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την Ελλάδα, μεταφέροντας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής και της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι επιχειρεί να υπονομεύσει την εκλογική διαδικασία, προεξοφλώντας μια άκαρπη λαϊκή ετυμηγορία. Τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη μπροστά, έτοιμος να ηγηθεί μιας κυβέρνησης προοδευτικής συνεργασίας.

Ο Μητσοτάκης επικρίνει τις αθετημένες υποσχέσεις και τις επιζήμιες πολιτικές του, από τα εργασιακά ζητήματα μέχρι τις περικοπές των συντάξεων και τις ιδιωτικοποιήσεις. Ο Τσίπρας υπογραμμίζει τα στοιχεία της εγκληματικότητας σε διάφορους τομείς.

Τσίπρας: «Μητσοτάκης κλαίει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα σχηματίσει κυβέρνηση – Ξέρει ότι είμαστε μπροστά».

Τσίπρας: «Μητσοτάκης κλαίει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα σχηματίσει κυβέρνηση – Ξέρει ότι είμαστε μπροστά»

Το αποψινό συλλαλητήριο, μετά από εκείνα στο Περιστέρι, την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη, μεταφέρει το μήνυμα «μιας νέας αρχής για την Ελλάδα, ένα μήνυμα πολιτικής αλλαγής», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη Δημοτική Αγορά Καρδίτσας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. υποστήριξε ότι η σημερινή κυβέρνηση θα καρπωθεί τις συνέπειες της πολιτικής της μέσω της ψήφου του λαού, καθώς εκπροσωπεί την ανισότητα, τον παραγοντισμό, την αναξιοκρατία και την κατασπατάληση του δημόσιου πλούτου.

Κατηγορώντας τον Μητσοτάκη ότι επιχειρεί να εκβιάσει και να υπονομεύσει την εκλογική διαδικασία από πανικό, ο Τσίπρας δήλωσε ότι αναμένει μια άκαρπη λαϊκή ετυμηγορία και μάλιστα απειλεί ότι θα οδηγήσει τη χώρα σε δεύτερες ή τρίτες εκλογές.

Επισημαίνοντας τη γνώση του Μητσοτάκη για την επικείμενη αλλαγή, ο Τσίπρας δήλωσε: «Ξέρει ότι η ανατροπή έχει ήδη γίνει, ότι είμαστε ήδη μπροστά».

Διαβεβαιώνοντας ότι η λαϊκή ετυμηγορία θα οδηγήσει σε κυβέρνηση προοδευτικού συνασπισμού από την πρώτη Κυριακή, ο κ. Τσίπρας διαμήνυσε ότι το πρώτο κόμμα θα είναι το ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣ, τονίζοντας την εμπιστοσύνη του στη νίκη του.

Κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του, ο κ. Τσίπρας τον επέκρινε ότι δημιούργησε εργασιακή ζούγκλα, λεηλάτησε τη μεσαία τάξη, κατήργησε τη 13η σύνταξη, έπνιξε τους επαγγελματίες στο χρέος, ιδιωτικοποίησε τη ΔΕΗ, έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια, διέβρωσε το εισόδημα και το μέλλον της περιφέρειας και των αγροτών.

Ο κ. Τσίπρας κατέληξε δηλώνοντας ότι οι αποδείξεις του εγκλήματος φαίνονται όχι μόνο στην ΕΕΣ, αλλά και στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, στις αντλίες βενζίνης και στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

To top