Οικιακή εργασία, πολιτική και οργή: Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις της Θάλειας Ματίκα

Οργή προκάλεσαν τα αμφιλεγόμενα σχόλια της Θάλειας Ματίκα για τις οικιακές εργασίες και την πολιτική. Οι δηλώσεις της αναδεικνύουν τον επαγγελματικό χαρακτήρα της οικιακής εργασίας και την απροθυμία της να ασχοληθεί με την πολιτική.

Οικιακή εργασία, πολιτική και οργή: Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις της Θάλειας Ματίκα>

Περιεχόμενα

  1. Οργή για τις δηλώσεις της Θάλειας Ματίκα: «Δεν κάνω δουλειές στο σπίτι, υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται γι’ αυτή τη δουλειά»
  2. Οι απόψεις της Θάλειας Ματίκα για τις οικιακές εργασίες

Ακολουθεί οργή καθώς οι δηλώσεις της Θάλειας Ματίκα για τις οικιακές εργασίες και την πολιτική πυροδοτούν αντιδράσεις.

Η γνωστή ηθοποιός υποστηρίζει ότι η οικιακή εργασία είναι επαγγελματικός τομέας και εκφράζει την απροθυμία της να ασχοληθεί με την πολιτική. Οι απόψεις της Ματίκα έχουν προκαλέσει έντονη συζήτηση, ρίχνοντας φως στις κοινωνικές προσδοκίες και στον εξελισσόμενο ρόλο της γυναίκας.

Οργή για τις δηλώσεις της Θάλειας Ματίκα: «Δεν κάνω δουλειές στο σπίτι, υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται γι’ αυτή τη δουλειά»

Η Θάλεια Ματίκα, γνωστή ηθοποιός, έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τα σχόλιά της για τις οικιακές εργασίες και την πολιτική.

Οι απόψεις της Θάλειας Ματίκα για τις οικιακές εργασίες

Όσον αφορά τις οικιακές εργασίες, η Ματίκα δήλωσε: «Οι οικιακές εργασίες είναι ένα επάγγελμα και δεν επέλεξα αυτό το επάγγελμα. Γι’ αυτό υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Είδα τη μητέρα μου, η οποία είναι δικηγόρος, να διαλύεται για να εκπληρώσει τα καθήκοντα του σπιτιού και αυτό με έκανε να πιστέψω ότι οι γυναίκες δεν προορίζονται γι’ αυτό. Όταν έχει ήδη μια απαιτητική δουλειά, δεν θα έπρεπε να χρειάζεται να αναλαμβάνει και τις δουλειές του σπιτιού».

Περνώντας στην πολιτική, η Ματίκα εξέφρασε τη στάση της λέγοντας: «Μου αρέσει να διαβάζω για την πολιτική, να ασχολούμαι και να ενημερώνομαι. Ωστόσο, δεν έχω καμία επιθυμία να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να συνεισφέρω.

Η άσκηση ενός επαγγέλματος είναι ένα δύσκολο εγχείρημα. Από ό,τι έχω παρατηρήσει, το να συμβιβάζεις τα πιστεύω σου για μια πολιτική καριέρα δεν αξίζει τον κόπο.

Οικιακή εργασία, πολιτική και οργή: Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις της Θάλειας Ματίκα

Αντίθετα, είναι καλύτερα να μείνεις πιστός στον εαυτό σου… Ο φιλελευθερισμός που επικρατεί τα τελευταία χρόνια, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τη φτώχεια και τη διεύρυνση του χάσματος του πλούτου, έχει οδηγήσει στη συνεχή ενδυνάμωση των πλουσίων, ενώ η μεσαία τάξη καταρρέει».

Οι δηλώσεις αυτές της Θάλειας Ματίκα προκάλεσαν σημαντική συζήτηση και αντιπαράθεση.

To top