Όλα καλά, αλλά οι ανησυχίες παραμένουν: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Δημήτρης, βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ο ίδιος μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram, αλλά δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

Όλα καλά, αλλά οι ανησυχίες παραμένουν: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο>

Ο γιος του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης, βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπως επιβεβαιώνει φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η εικόνα τον δείχνει ξαπλωμένο σε κρεβάτι νοσοκομείου με μια πάθηση στο χέρι του.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης ασχολείται με την υποκριτική και τη σκηνοθεσία αλλά προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Βρισκόταν στο πλευρό του πατέρα του καθ’ όλη τη διάρκεια της αναστολής του μετά από καταγγελίες για απόπειρα βιασμού.

Αν και έχει διαβεβαιώσει τους οπαδούς του ότι είναι «όλα καλά», δεν έχει μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή του.

Αγωνία για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Στο νοσοκομείο ο γιος του Δημήτρης

Η νοσηλεία του Δημήτρη Φιλιππίδη, γιου του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, έχει προκαλέσει ανησυχία για την υγεία του.

Ο νεαρός ηθοποιός και σκηνοθέτης δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram στις 22 Απριλίου, που τον δείχνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου με μια πάθηση στο χέρι του. Αν και έγραψε «Όλα καλά», δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υγεία του.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ παρά την ενασχόλησή του με τη βιομηχανία του θεάματος. Έχει βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του, Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή αφού αντιμετώπισε κατηγορίες για απόπειρα βιασμού.

Οι σκέψεις μας είναι με τον Δημήτρη Φιλιππίδη και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Όλα καλά, αλλά οι ανησυχίες παραμένουν: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
To top