Ομιλία Μητσοτάκη: Πούλμαν από Μοσχάτο προς Θεσσαλονίκη |

Μη χάσετε τη μεγάλη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα πούλμαν στέλνονται από το Μοσχάτο. Συμμετέχετε στην εκδήλωση στην καρδιά της Μακεδονίας, προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ).

Ομιλία Μητσοτάκη: Πούλμαν από Μοσχάτο προς Θεσσαλονίκη |>

Μη χάσετε τη μεγάλη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, καθώς από το Μοσχάτο στέλνονται πούλμαν για να εξασφαλίσουν ισχυρή παρουσία.

Ελάτε μαζί με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε αυτό το σημαντικό γεγονός στην καρδιά της Μακεδονίας, προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ). Δείτε τις προετοιμασίες της ΝΔ και εξασφαλίστε τη δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία του Προέδρου. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Πέμπτης από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

Δείτε την πρόσκληση για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ομιλία Μητσοτάκη: Μοσχάτου στη Θεσσαλονίκη

Σημαντική ομιλία θα πραγματοποιήσει αύριο στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με μόλις 24 ώρες να απομένουν μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο Μητσοτάκης θα βρεθεί στην καρδιά της Μακεδονίας, προπύργιο του κόμματός του. Για να εξασφαλίσει ισχυρή παρουσία, ο πρωθυπουργός έχει τοποθετηθεί και ως υποψήφιος στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης για τις επερχόμενες εκλογές.

Εν αναμονή αυτού του σημαντικού γεγονότος, η νοτιοδυτική περιοχή κάνει ενθουσιώδεις προετοιμασίες.

Έχουν αποσταλεί ηλεκτρονικές προσκλήσεις στα μέλη και τους φίλους του κόμματος, προσφέροντας δωρεάν μεταφορά με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν οι παρευρισκόμενοι την ομιλία του Προέδρου αυτοπροσώπως. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Πέμπτης από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, που βρίσκονται στην οδό Πειραιώς 62.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία και δείτε την πρόσκληση για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ομιλία Μητσοτάκη: Πούλμαν από Μοσχάτο προς Θεσσαλονίκη |
To top