Οριακή νίκη στον τελικό: Ο Τριαντάφυλλος συγχαίρει τον Μπαρτζή, «όχι» στον Σάκη

Ο Τριαντάφυλλος συγχαίρει τον Μπαρτζή και παίρνει αποστάσεις από τον Σάκη μετά από μια οριακή νίκη. Προκύπτουν παράπονα εξαιτίας των αθετημένων όρκων και ενώσεων.

Οριακή νίκη στον τελικό: Ο Τριαντάφυλλος συγχαίρει τον Μπαρτζή, «όχι» στον Σάκη>

Περιεχόμενα

  1. Ο Τριαντάφυλλος συγχαίρει τον Μπαρτζή και αρνείται τη στήριξη στον Σάκη
  2. Υποστήριξη του Νίκου Μπάρτζη

Ο Τριαντάφυλλος δίνει συγχαρητήρια στον Μπαρτζή, ενώ παίρνει αποστάσεις από τον Σάκη, τονίζοντας την οριακή νίκη. Παρά τη στενή φιλία τους, η συνεργασία του Σάκη με τον Γιώργο Κορώμη κατά τη διάρκεια του Survivor προκάλεσε απογοήτευση.

Ο Τριαντάφυλλος εξέφρασε παράπονα για έναν αθετημένο όρκο, με αποτέλεσμα να αποσύρει τη στήριξή του. Αντίθετα, υποστήριξε δημόσια τον Νίκο Μπάρτζη, επαινώντας το επίτευγμά του να φτάσει στον τελικό. Ο Τριαντάφυλλος επαίνεσε και τους δύο παίκτες για την επιτυχία τους, δίνοντας έμφαση στην οριακή νίκη του Σάκη.

Ο Τριαντάφυλλος συγχαίρει τον Μπαρτζή και αρνείται τη στήριξη στον Σάκη

«Κέρδισε με μικρή διαφορά», λέει ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος διατηρούσε στενή φιλία με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα, φαίνεται ότι απογοητεύτηκε από τις ενέργειες του τραγουδιστή.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Survivor, ο Σάκης άρχισε να κάνει παρέα με τον Γιώργο Κορώμη, με τον οποίο είχε κόντρα το 2021.

Εκφράζοντας το παράπονό του, ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε ότι ο Σάκης αθέτησε τον όρκο τους, με αποτέλεσμα να αποσύρει τη στήριξή του κατά τη διάρκεια του ριάλιτι.

Υποστήριξη του Νίκου Μπάρτζη

Αντίθετα, ο Τριαντάφυλλος εξέφρασε τη στήριξή του στον Νίκο Μπάρτζη, εμφανές στην πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram μετά την ανακοίνωση του νικητή.

«Αντιμετωπίσατε τους φίλους του Σάκη, του Δαλάκα, του Μάριου. Σπουδαίοι παίκτες! Φτάσατε στον τελικό. Μόνο περηφάνια στην οικογένεια και τους φίλους σου», εξήρε τον Μπαρτζή.

Ο Τριαντάφυλλος υπενθύμισε στον Μπαρτζή τις προκλήσεις που ξεπέρασε με 200 ψήφους και επαίνεσε τόσο τον Σάκη όσο και τον Μπαρτζή για τα επιτεύγματά τους.

Οριακή νίκη στον τελικό: Ο Τριαντάφυλλος συγχαίρει τον Μπαρτζή, «όχι» στον Σάκη

«Ο Σάκης κέρδισε με μικρή διαφορά, αλλά κέρδισε ακριβώς όπως και εσύ. Μπράβο και στους δύο», κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.

To top