Πολιτική αναταραχή: Η έξοδος της Χρύσας Διαμαντοπούλου και οι αντιπαραθέσεις στην «Πλεύση Ελευθερίας»

Αποκάλυψη ανήθικων πρακτικών: Κωνσταντοπούλου: Η αποχώρηση της Χρύσας Διαμαντοπούλου από τον «Ελευθερία Ελευθερίας» και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Δείτε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις και τις παραιτήσεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Πολιτική αναταραχή: Η έξοδος της Χρύσας Διαμαντοπούλου και οι αντιπαραθέσεις στην «Πλεύση Ελευθερίας»>

Περιεχόμενα

  1. Άλλος ένας υποψήφιος αποσύρει τη στήριξή του από την «Πλεύση Ελευθερίας»
  2. Ελευθερίας Ελευθερίας»: Μια ειλικρινής αποκάλυψη
  3. Θα ακολουθήσουν κι άλλες παραιτήσεις

Η Χρύσα Διαμαντοπούλου αποχωρεί από την «Ελευθερία Ελευθερίας» και αποσύρει τη στήριξή της: Αποκάλυψη ανήθικων πρακτικών.

Δείτε γιατί η Χρύσα, μαζί με τη Μαργαρίτα Καζάκου και την Όλγα Δάλλα, αποδοκιμάζουν τη χειραγώγηση των κομματικών λιστών από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αποτέλεσμα να παραιτηθούν.

Άλλος ένας υποψήφιος αποσύρει τη στήριξή του από την «Πλεύση Ελευθερίας»

Η Χρύσα Διαμαντοπούλου προχώρησε σε μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση, δηλώνοντας την αποχώρησή της από τον «Ελευθερία Ελευθερίας» και αποσύροντας τη στήριξή της στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η απόφασή της αυτή έρχεται ως απάντηση στην αντικατάσταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου των ψηφοφόρων με «φυτευτά» σε εκλόγιμες θέσεις, μια κίνηση που η Χρύσα θεωρεί νόμιμη αλλά και ανήθικη. Εκφράζοντας την έντονη αγανάκτησή της, η Χρύσα αρνείται κάθε σχέση με τέτοια άτομα και τονίζει τη σημασία της ηθικής, της αξιοπρέπειας, της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας.

Ελευθερίας Ελευθερίας»: Μια ειλικρινής αποκάλυψη

Με μια εγκάρδια ανάρτηση, η Χρύσα Διαμαντοπούλου εξηγεί τους λόγους που αποχώρησε από την «Ελευθερία Ελευθερίας» και απέσυρε τη στήριξή της στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Παρά το γεγονός ότι έλαβε 4.032 ψήφους και κατέλαβε την πρώτη θέση στον τομέα Β1, η Χρύσα υποβλήθηκε σε μη δημοκρατικές διαδικασίες και εκκαθαρίσεις, με αποτέλεσμα την τοποθέτησή της στην ένατη θέση των νέων ψηφοδελτίων του κόμματος. Αισθανόμενη ότι χρησιμοποιήθηκε ως δόλωμα, τονίζει την αποσύνδεση μεταξύ νομιμότητας και ηθικής, αρνούμενη να συμμετάσχει σε μια πολιτική καριέρα δίπλα σε τέτοια άτομα.

Η Χρύσα αναλαμβάνει την ευθύνη για την απόφασή της, ζητά συγγνώμη από τους υποστηρικτές της και δεσμεύεται να συνεχίσει να αγωνίζεται για το σωστό.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες παραιτήσεις

Η Μαργαρίτα Καζάκου και η Όλγα Ντάλλα προηγήθηκαν της Χρύσας καταγγέλλοντας τις αλλαγές της Ζωής Κωνσταντοπούλου στις λίστες των εκλογικών περιφερειών του Πειραιά και του Νότιου Τομέα Β3 της Αθήνας.

Η Όλγα Ντάλλα έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει την «Ελευθερία Ελευθερίας» ως «έκτρωμα». Φαίνεται ότι αναμένονται και άλλες παραιτήσεις, σηματοδοτώντας μια ταραχώδη περίοδο για το κόμμα.

Πολιτική αναταραχή: Η έξοδος της Χρύσας Διαμαντοπούλου και οι αντιπαραθέσεις στην «Πλεύση Ελευθερίας»
To top