Πόπη Μαλλιωτάκη: Αγκαλιάζοντας την αυτοπεποίθηση και την αυτοαποδοχή του σώματος

Δείτε το ταξίδι της Πόπης Μαλλιωτάκη προς την αυτοπεποίθηση και την αποδοχή του σώματός της, καθώς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για φίλτρα και πλαστικές επεμβάσεις σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Αγκαλιάστε την ενδυναμωτική της στάση στο Instagram, αμφισβητώντας τα πρότυπα ομορφιάς και αγκαλιάζοντας τη μοναδική ομορφιά της.

Πόπη Μαλλιωτάκη: Αγκαλιάζοντας την αυτοπεποίθηση και την αυτοαποδοχή του σώματος>

Δείτε το ενδυναμωτικό ταξίδι της Πόπης Μαλλιωτάκη για την αυτοαποδοχή και την αυτοπεποίθηση του σώματος.

Σε συνέντευξή της στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες ότι χρησιμοποιεί φίλτρα και ότι έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις. Παρά τη νεανική της εμφάνιση και τις ελάχιστες διατροφικές της συνήθειες, η Πόπη αποκαλύπτει την απόφασή της να υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική επέμβαση για να μειώσει το μέγεθος του στήθους της.

Αν και δεν έχει κάνει ακόμα καμία αλλαγή στο πρόσωπό της, δηλώνει ανοιχτή στην ιδέα. Ακολουθήστε την στο Instagram καθώς αγκαλιάζει το σώμα της και προκαλεί τα κοινωνικά πρότυπα ομορφιάς με ακλόνητη αυτοπεποίθηση.

Πόπη Μαλλιωτάκη: Αγκαλιάζοντας την αυτοπεποίθηση και τη θετικότητα του σώματος

Η Πόπη Μαλλιωτάκη, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, απαντά στην κριτική που δέχεται γύρω από την εμφάνισή της και τις φωτογραφίες της στο Instagram.

«Συχνά αντιμετωπίζω κατηγορίες ότι χρησιμοποιώ φίλτρα στις φωτογραφίες μου και ότι κάνω πλαστικές επεμβάσεις. Η αλήθεια είναι ότι το σώμα μου έχει διατηρήσει μια νεανική εμφάνιση. Φαίνεται ότι αψηφώ τη γήρανση», αποκαλύπτει η Μαλλιωτάκη.

Όσον αφορά τη διατροφή της, μοιράζεται: «Τρώω ελάχιστα, συνήθως μόνο ένα γιαούρτι το βράδυ. Όσον αφορά την πλαστική χειρουργική, έχω υποβληθεί σε επεμβάσεις στην κοιλιά και το στήθος μου. Επέλεξα να μειώσω το μέγεθος του στήθους μου».

Τονίζει ότι δεν έχει αλλάξει ακόμη το πρόσωπό της, αλλά είναι ανοιχτή στην ιδέα. «Αν προκύψει η ανάγκη, είμαι πλήρως υπέρ της πλαστικής χειρουργικής.

Στο Instagram, εστιάζω στην ανάδειξη του σώματός μου και ανταγωνίζομαι με αυτοπεποίθηση γυναίκες στα 20 τους», προσθέτει η Μαλλιωτάκη.

To top