Προειδοποίηση ασταθούς καιρού: Η αναφορά του Σάκη Αρναούτογλου για τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή των Βαΐων στην Ελλάδα

Ενημερωθείτε για τον καιρό πριν από το Πάσχα! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για άστατο καιρό, με βροχές και χιόνια σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας.

Προειδοποίηση ασταθούς καιρού: Η αναφορά του Σάκη Αρναούτογλου για τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή των Βαΐων στην Ελλάδα>

Περιεχόμενα

  1. Ασταθής καιρός ενόψει του Πάσχα: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί
  2. Σάκης Αρναούτογλου: Πρόγνωση καιρού για τις επόμενες ημέρες
  3. Τι πρέπει να προσέξετε

Ετοιμαστείτε για μια ανατροπή του καιρού αυτή την Κυριακή των Βαΐων! Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για ασταθή καιρικά φαινόμενα ενόψει του Πάσχα.

Από την Τετάρτη προβλέπονται νέες βροχές στην κεντρική και δυτική Μακεδονία και τα ανατολικά νησιά, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς. Την Πέμπτη θα φτάσει νέα διαταραχή με βροχές στη δυτική Ελλάδα και χιόνια στη ΒΔ Ελλάδα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει ότι ο καιρός θα είναι άστατος μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας, γι’ αυτό μείνετε ενημερωμένοι.

Ασταθής καιρός ενόψει του Πάσχα: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποιεί για ασταθή καιρό ενόψει του Πάσχα.

Βροχές προβλέπονται στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, καθώς και στα ανατολικά νησιά από το πρωί της Τετάρτης, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα θα επικρατήσουν νεφώσεις. Οι νεφώσεις θα πυκνώσουν στα δυτικά μέχρι το μεσημέρι. Το βράδυ αναμένονται βροχές στη δυτική Ελλάδα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά πάνω από τα 900 μέτρα.

Σάκης Αρναούτογλου: Πρόγνωση καιρού για τις επόμενες ημέρες

Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι στους 17 βαθμούς στα κεντρικά, στους 7 με 15 βαθμούς στα βόρεια και στους 20 βαθμούς στα νότια.

Στην Αττική θα επικρατήσει καλός καιρός με λίγες νεφώσεις στα βόρεια, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις, βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά πάνω από τα 900 μέτρα. Την Πέμπτη θα φτάσει νέα διαταραχή με βροχές στη δυτική Ελλάδα, χιόνια στα βορειοδυτικά και νέες βροχές στα ανατολικά νησιά. Την Κυριακή των Βαΐων θα σημειωθούν βροχές στα δυτικά και χιόνια στα ορεινά της κεντρικής Ελλάδας.

Τι πρέπει να προσέξετε

Ο ασταθής καιρός αναμένεται να διατηρηθεί μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Την Παρασκευή θα διατηρηθούν κάποιες βροχές στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου, ενώ το Σάββατο αναμένονται λίγο περισσότερες βροχές στα βόρεια και κεντρικά τμήματα της χώρας.

Για τη Μεγάλη Εβδομάδα, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε την πρόγνωση του καιρού, καθώς οι ασταθείς καιρικές συνθήκες ενδέχεται να επηρεάσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Δείτε το αναλυτικό δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες καιρικές εξελίξεις.

To top