Πυροσβέστες εκτός υπηρεσίας σώζουν τη ζωή του μωρού στο Καφέ Καλαμάτα

Πυροσβέστες εκτός υπηρεσίας σώζουν τη ζωή του μωρού εφαρμόζοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση αφού αρχίζει να μελανιάζει ενώ θηλάζει σε καφετέρια. Το βρέφος είναι τώρα σε άριστη κατάσταση υγείας.

Πυροσβέστες εκτός υπηρεσίας σώζουν τη ζωή του μωρού στο Καφέ Καλαμάτα>

Περιεχόμενα

  1. Οι πυροσβέστες εκτός υπηρεσίας σώζουν το μωρό που έχασε τις αισθήσεις του ενώ θήλαζε
  2. Η γρήγορη δράση των πυροσβεστών σώζει τη ζωή του βρέφους
  3. Βρέφος σώθηκε από πυροσβέστες εκτός υπηρεσίας στην Καλαμάτα

Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό σε κεντρική καφετέρια της Καλαμάτας, πυροσβέστες εκτός υπηρεσίας έσωσαν τη ζωή ενός μωρού 47 ημερών που άρχισε να μελανιάζει ενώ το θήλαζε η μητέρα του.

Χάρη στις γνώσεις τους στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, το ζευγάρι κατάφερε να επαναφέρει το παιδί, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το βρέφος φέρεται να είναι σε άριστη κατάσταση υγείας μετά την παρακολούθησή του στην παιδιατρική κλινική.

Οι πυροσβέστες εκτός υπηρεσίας σώζουν το μωρό που έχασε τις αισθήσεις του ενώ θήλαζε

Ένα αγοράκι 47 ημερών στην Καλαμάτα έχασε τις αισθήσεις του και άρχισε να έχει μώλωπες, ενώ το θήλαζε η μητέρα του σε κεντρική καφετέρια.

Ευτυχώς, πυροσβέστες εκτός υπηρεσίας που βρίσκονταν κοντά κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί χρησιμοποιώντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και γνώσεις πρώτων βοηθειών. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε άριστη κατάσταση υγείας. Η γρήγορη σκέψη και η εκπαίδευση των πυροσβεστών αποδεικνύει ότι τα μαθήματα πρώτων βοηθειών μπορεί να είναι σωτήρια για τη ζωή.

Η γρήγορη δράση των πυροσβεστών σώζει τη ζωή του βρέφους

Μια μητέρα θήλαζε το 47 ημερών αγοράκι της σε κεντρική καφετέρια στην Καλαμάτα, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και άρχισε να μελανιάζει. Πυροσβέστες εκτός υπηρεσίας που βρίσκονταν κοντά άκουσαν τις κραυγές της και έσπευσαν στο σημείο.

Χάρη στις γνώσεις τους στις πρώτες βοήθειες και την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η γρήγορη σκέψη των πυροσβεστών και η εκπαίδευσή τους δείχνει τη σημασία της προετοιμασίας για έκτακτα περιστατικά.

Βρέφος σώθηκε από πυροσβέστες εκτός υπηρεσίας στην Καλαμάτα

Μια μητέρα στην Καλαμάτα θήλαζε το 47 ημερών αγοράκι της σε κεντρική καφετέρια όταν έχασε τις αισθήσεις του και άρχισε να μελανιάζει.

Ευτυχώς, δύο πυροσβέστες εκτός υπηρεσίας που βρίσκονταν κοντά άκουσαν τις κραυγές της για βοήθεια και έσπευσαν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις τους σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, οι πυροσβέστες κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Το βρέφος φέρεται τώρα να είναι σε άριστη κατάσταση υγείας και το περιστατικό αυτό αναδεικνύει τη σημασία της εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες.

To top